Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devítigólová přestřelka mezi Oldřichovicemi a Interem vyzněla lépe pro domácí


16

Doslova hokejový výsledek se narodil v duelu Interu Petrovice, který zajížděl na hřiště Oldřichovic. Hostům se letošní ročník v porovnání s loňským zatím vůbec nevyvedl a po Javorový Vrch zajížděli v roli outsidera. Domácí ovšem stále nemohou najít fazónu z podzimu, kdy válcovali jednoho soupeře za druhým, a tak by nebyl Inter rozhodně bez šance, ovšem kdyby nepřijeli jen v 10 lidech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Inter zaspal úvodní dějství

Torzo širokého petrovického kádru přijíždělo k utkání v Oldřichovicích. 10-ti členná výprava týmu z Karvinska se vydala bojovat na úpatí Javorového Vrchu o body s lídrem a žhavým kandidátem na postup o patro výš. Trenéři petrovického Interu z nejrůznějších důvodů postrádali brankáře Krótkiho a dále pak do pole, Kačinského, Klabana, Sznapku, Horáka, Fice, Mareše, Petra a dorostence Hermana s Buříkem. Tedy v zápise plná lavička, ovšem na skutečné lavičce neseděl nikdo.

To domácí kouč Koloničný měl o poznání těžší práci se složením základní jedenáctky a na lavičku náhradníků se od úvodních minut posadil například zkušený Niemiec nebo Rakowski.

 

Desetičlenná sestava Interu začala odolávat náporu domácích, kteří v početní převaze začali dobývat bránu Patrika Chmelaře. To co se při tomto rozložení sil čekalo, tedy hra na jednu bránu domácím přineslo ovoce už ve 13.minutě, kdy po chybě Antolíka se dostal k míči Očadlík, který zleva prostřelil Chmelaře na zadní tyč - 1:0.

Na další branku si ovšem diváci počkali až do 37.minuty, to Chmelaře hezky přeloboval z hranice šestnáctky J.Walek a upravil na 2:0. Tím odšpuntoval krutý závěr poločasu pro hostující celek. Ve 40.minutě dorazil míč po standardní situaci do brány Rakowski 3:0. Mezitím se zranil Wodecki, a protože přijel Inter o 10 a tedy neměl na lavičce nikoho, hrálo se víceméně 11 na 9 i bez vyloučení. 

Poslední branku úvodního poločasu vsítil Očadlík, který si svým druhým gólem zadělal na hattrick - 4:0, to bylo i poločasové skóre.

Inter nesložil zbraně druhý poločas vstřelil tři branky

Oslabený Inter po pauze za stavu 4:0 nesložil zbraně. Dlouho se čekalo v utkání na nějakou branku, a ta přišla s úderem 75.minuty, a to překvapivě do sítě domácích. Po centru Czyže se prosadil hlavou na zadní tyči Marek Brzóska a snížil na 4:1. O dvě minuty později se hosté radovali znovu. Míč za beky domácích dostal Denis Filipek a prostřelil Bašandu na zadní tyč 4:2. 

Ovšem veškeré spekulace na kontaktní gól utnul šest minut poté svou druhou brankou Rakowski, který zužitkoval centr zleva 5:2. O další tři minuty našli na tuto branku petrovičtí odpověď. Denis Chmelař našel dlouhým míčem za beky Brzósku a dal si v 86.minutě sprint na polovinu domácích. Brzóska jej okamžitě vybídl ke skórování, když mu míč vrátil pod sebe a D.Chmelař se nemýlil - 5:3. Ovšem ani toto nebylo všechno. V 89.minutě ještě výsledek kosmeticky upravili domácí, když Očadlík nachytal vyběhnutého Chmelaře a uzavřel zápas hattrickem na 6:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Utkání nebylo tak jednoduché jak napovídá výsledek! Hosté hrozili z rychlých protiútoků, ale obrana včetně brankáře v prvním poločase vše vyřešila. Gólostroj začal již v úvodu utkání Očadlík a další branky přidali Rakowski a Jakub Walek. Mrzí mě, že závěr utkání od 70.min. jsme dostali tři branky po hrubých chybách naší obrany a utkání značně zdramatizovali. Utkání se divákům muselo líbit, ale s naším výkonem v obraně nemůžeme být spokojeni!!

TJ Internacionál Petrovice
Patrik Chmelař - brankář: Zaspali jsme první půli a 4 naše chyby v ní nás za mě určitě stály zápas. Do druhé půle jsme šli s tím, že se pokusíme s tím zápasem něco udělat bohužel to nevyšlo, ale i přesto, že jsme hráli o 10, prakticky o 9, kdy se během zápasu zranil Jirka Wodecki, se nemáme za co stydět bohužel výsledek, ale mluví jinak. I vinou zraněných hráčů a pracovních vytížení výsledek je takový. Musíme jít dál a doma urvat body.



Sestavy


TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - D. Očadlík [-] , O. Zoubek [-] , J. Walek [-] , M. Walek [-] - J. Kajfosz [-] , M. Huťka [-] , J. Cienciala [-] , T. Vlachovič [-] , M. Machala [-] - M. Samek [-] -

TJ Internacionál Petrovice
P. Chmelař [-] - D. Filipek [-] , D. Chmelař [-] , P. Czyž [-] , M. Brzóska [-] - J. Martikán [-] , J. Antolík [-] , J. Wodecki [-] , D. Volný [-] , S. Varga [-] - N. Ferenz [-] -

ŽK: 6. M. Machala - 71. D. Volný , 81. S. Varga .
Místo: Oldřichovice. Počet diváků: 155. Rozhodčí: KLEČACKÝ Marek - KREŽELOK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Oldřichovice se sice tuto polovinu trápí, ale doma s Interem vyhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza