J. Bolec 26.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Žukov obral o body Oldřichovice


Branky


8

Lídr z Oldřichovic zajížděl na půdu Horního Žukova, kde obecně letos padá mnoho branek, což mělo nahrávat ofenzivně laděnému utkání. Utkání ovšem ze strany hostů ovlivnilo brzké vyloučení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání ovlivnilo Kiszovo vyloučení

V brance domácích se opět představil brankář Rachman, chyběl ovšem stálý kapitán J.Pokorný, jehož pásku si navlékl Jakub Bolec. Hostující kouč Koloničný nechal na pouze na lavičce náhradníků univerzála Ciencialu a do sestavy se dostal například Michal Walek. 

 

Utkání dá se říci dřív skončilo, než začalo pro Tomáše Kiszu, který uviděl už v 15.minutě přímou červenou kartu za zmaření jasné brankové příležitosti, kdy stáhl unikajícího hráče domácích. Lídr tabulky šel tedy na zbylých 75.minut do 10. Domácím, tak začala dlouhá přesilovka, kterou dokázali zúročit zásluhou kapitána Bolce, který se prosadil střelou ze zhruba 25 metrů, a ta prošla brankáři Bašandovi mezi prsty 1:0. 

 

Žukovští vedli, ovšem ještě do pauzy přišel další zlomový moment v utkání, a to když sprchujícího se Kiszu následoval také domácí Kawulok, který obdržel červenou kartu po druhé žluté za faul a poslední minuta 1.půle se dohrávala 10 na 10.

Koloničného geniální tah se nakonec vyplatil

Bez jednoho muže oslabéné oba celky zahájily druhý poločas a domácí do něj vstupovali s náskokem jedné branky. S postupem času kouč Koloničný měnil hráče na place a Kajfosze s Mendrokem vystřídali v 72.minutě zkušený Niemiec a odchovanec klubu Zoubek. V 79.minutě se na hřiště dostal i Cienciala a tento tah se ukázal být později klíčovým.

Domácí začali střídáním zdržovat a v 85.minutě odešel ze hřiště debutant a nová akvizice z Hnojníku v dresu domácíh Denis Pieszka, který pustil do hry Polaina. Domácím se zdržování hry nevyplatilo. Minutu po střídání vysunul Jakub Walek kolmicí Jiřího Ciencialu a ten si vzpomněl na své střelecké umění a srovnal na 1:1. Tento výsledek vydržel až do konce utkání.



Ohlasy k zápasu



TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: S předvedeným výkonem i výsledkem nemůžeme být spokojeni!! Že se na jaře trápíme s proměňováním šancí je jasné, ale že jsme i nedisciplinovaní mě štve(2 ČK)!! V dnešním zápase dostal Kisza nesmyslnou kartu,což ovlivnilo celé utkání. Domácím byl taktéž ve 43.min.taktéž vyloučen hráč,ale to už jsme prohrávali 1 : 0. Do druhého poločasu jsme šli s cílem utkání zvrátit, ale podařilo se nám pouze vyrovnat. S takovým přístupem a výkonem se fotbal hrát nedá!!!



Sestavy


Slovan Horní Žukov
M. Rachman [-] - J. Bolec [-] , O. Saleh [-] , D. Podaný [-] , J. Jelínek [-] - A. Kawulok [-] , M. Křupala [-] , D. Pieszka [-] (85. N. Polaino [-] ) - O. Sojka [-] , J. Andres [-] (58. R. Vašek [-] ) , R. Rada [-] (88. L. Kondziolka [-] ) -

TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - M. Samek [-] , M. Walek [-] (79. J. Cienciala [-] ) , J. Walek [-] , P. Novotný [-] - T. Kisza [-] , M. Huťka [-] , M. Machala [-] , T. Vlachovič [-] , J. Kajfosz [-] (72. M. Niemiec [-] ) - L. Mendrok [-] (72. O. Zoubek [-] ) -

ŽK: 24. D. Podaný , 37. A. Kawulok , 61. R. Vašek , 67. M. Rachman - 62. M. Walek , 82. T. Vlachovič . ČK: 45. A. Kawulok - 15. T. Kisza .
Místo: Horní Žukov. Počet diváků: 104. Rozhodčí: SVOBODA Marian - JURYGÁČEK René, MBAYE Issa.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Hosté potvrdí postavení v tabulce a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza