4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Oldřichovic vyhořel v Lískovci


Branky


16

Lídr tabulky z Olřichovic zajížděl k Frýdku-Místku do Lískovce. Domácí celek přes zimní přestávku poměrně posílil a po povedeném vstupu do jarní části sezóny, kdy porazili Baník Orlovou na jeho hřišti. Oldřichovičtí přišli v úvodním utkání nejen o body, za remízu s Věřňovicemi, ale i o gólmanskou jedničku Bašandu, který musel pykat za červenou kartu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí posila Šrámek potřebovala na první branku v novém dresu jen 9 minut

Jak už bylo řečeno, oldřichovičtí se museli obejít bez své brankářské opory P.Bašandy, který v předchozím utkání obdržel červenou kartu. Toho nahradil mladý brankář Schneider. Jinak měl trenér Koloničný k dispozici prakticky totožnou skladbu kádru jako v prvním jarním zápase. 

Ani domácímu celku se nevyhly určité změny v sestavě. Chyběl například bývalý ligový útočník Petr Soukup nebo zřejmě největší posila Fromelius. 

 

Domácím v utkání vyšel úvod utkání nadmíru dobře a už v 9.minutě se do míče hlavou opřela nová lískovecká akvizice Šrámek, který využil centr ze strany a otevřel skóre na 1:0. Domácí celek favorita zaskočil a dál svého favorita tlačil. Za zmínku stojí brzké střídání opory Oldřichovic Novotného, jehož už ve 20.minutě nahradil Michal Walek. Utkání se pomalu s postupem času překlápělo na stranu domácího Lískovce, ale první půle už další branky nenabídla.

Domácí si otevřeli střelnici

Po pauze si domácí celek pro hosty připravil těžko kousatelné momenty. Nejprve v 60.minutě se po výborné akci Pánka z levé strany prosadil z malého vápna Cabák a zvýšil domácí vedení na 2:0. Na to reagoval trenér Koloničný dvojím střídáním a v 66.minutě se na hřiště dostali Fryda se Zoubkem, kteří nahradili Samka a Kiszu. Ani toto pro hosty ovšem nebyl dostatečný impuls ke změně a domácí v 74.minutě odskočili na tříbrankový rozdíl. Strouhal utekl obraně hostů a proměnil nájezd na bránu - 3:0. Hosté si poté přibalili na cestu domů i čtvrtou branku v samotném závěru utkání, o kterou se zasloužila dvojice Pánek - Ursíni, kdy se domácí kapitán Pánek prosadil ranou na přední tyč.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lískovec
Miroslav Poledník - trenér: Před utkáním jsem říkal klukům, jestli je šance porazit lídra tabulky, tak je dnes.Začátek byl oboustranně opatrný, první vážnější šanci po rohu měl soupeř, pak jsme začali pálit obrovské šance my, v závěru jsme byli jasně lepší. Máme skvělý tým, kde je obrovská zkušenost doplněna o mladou dravost. Hráče chválím za skvělý výkon a předvedenou hru.

TJ Oldřichovice
Josef Stachurčík - vedoucí mužstva: Jarní část jsme začali špatně. V Lískovci jsme dostali těžké K.O. Všechny branky padly po našich individuálních chybách a proto dnes musím některé hráče pokárat. Ale takový je fotbal a musíme se z toho poučit a připravit na další utkání. Je to jen na nás a o nás. Nikdo nás z toho nedostane. Soupeři určitě vycítili šanci a nedají nám dýchat do konce soutěže!!!



Sestavy


TJ Sokol Lískovec
D. Hill [-] - S. Cabák [-] (86. D. Kaloč [-] ) , D. Pánek [-] , D. Vojvodík [-] (77. K. Kořínek [-] ) , F. Hlavatík [-] - J. Strouhal [-] , J. Brantal [-] (62. T. Pitucha [-] ) , M. Šostý [-] - P. Vokoun [-] (77. J. Ursíni [-] ) , M. Šrámek [-] (62. T. Žurovec [-] ) , J. Hrdlička [-] -

TJ Oldřichovice
R. Schneider [-] - M. Samek [-] (66. F. Fryda [-] ) , D. Očadlík [-] , P. Novotný [-] (20. M. Walek [-] ) , J. Walek [-] - T. Kisza [-] (66. O. Zoubek [-] ) , M. Machala [-] , J. Cienciala [-] (80. M. Niemiec [-] ) - M. Huťka [-] , T. Vlachovič [-] , L. Mendrok [-] (80. L. Rakowski [-] ) -

ŽK: 53. D. Pánek , 61. D. Vojvodík - 64. J. Cienciala .
Místo: Lískovec. Počet diváků: 45. Rozhodčí: SEIDLER David - HRŇA Petr, POKLUDA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Lískovec doma vedoucí tým soutěže potrápí, nakonec však rozhodně kvalita a hosté vyhrají 1:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza