1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nudné utkání v Hati


Branky


5

Pro diváky to nebyla moc lákavá podívaná, tohle bylo utjání spíš pro fanoušky defenzivního fotbalu, k vidění nebylo moc gólových šancí a gólů bylo jako šafránu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda nuda, šeď šeď

Do první půle vstoupili lépe hosté, kteří hned ve 4. minutě otevřeli po chybě Hati skóre zásluhou Galuska, který se po dlouhém autu octl sám před brankářem Wozniakem a dokázal vstřelit první branku. Hosté si drželi mírný tlak, který postupem času začal upadat a hra se začala více vyrovnávat. Do konce poločasu se však nic zajímavého nestalo a poločas skončil 0:1.

 

Aktivní začátek přinesl ovoce

Domácí začali aktivně druhý poločas z čeho také nakonec vytěžili vyrovnávací branku. V 54. minutě se odražený balón dostal k Pláčkovi, který skvěle umístil a vyrovnal stav utkání. Domácí se poté pokoušeli o otočení skóre, to se jim ale nepovedlo a hosté pak začali opět Hať zatlačovat na jejich polovině, kde se domácím pak jen dařilo úspěšně tyto pokusy bránit. V závěru, kdy byl zápas trošku emočně vypjatý změna skóre nepřišla a zápas tedy skončil 1:1.

Utkání velmi poznamenal doopravdy špatný výkon rozhodčích, nutno podotknout, že to bylo na obě strany.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať
Hráč Matěj Kupka: Povedlo se nám uhrát důležitý bod k záchraně, s týmem ze špičky tabulky.

FK Slovan Záblatí
Hráč Tomáš Janoš: Výkon nebyl od nás vůbec dobrý, utkání do velké míry ovlivnil hlavní rozhodčí, který pískal špatně na obě strany.



Sestavy


TJ Sokol Hať
M. Wozniak [-] - V. Machalla [-] , D. Štverka [-] , F. Olecký [-] , A. Šindler [-] , D. Plaček [-] (81. R. Brachtl [-] ) , T. Ochvat [-] , A. Heglas [-] , J. Machalla [-] (85. J. Macháček [-] ) , D. Bach [-] , L. Cigan [-]

FK Slovan Záblatí
D. Hekele [-] - L. Hájek [-] (46. P. Bijok [-] ) , D. Bratovanov [-] , M. Kempný [-] , D. Socha [-] , P. Orihel [-] (58. J. Skokan [-] ) , T. Janoš [-] (85. J. Tomáš [-] ) , M. Šindler [-] , O. Anastazovský [-] (49. L. Pluta [-] ) , D. Dendis [-] , A. Galusek [-]

ŽK: 58. D. Štverka , 90. L. Cigan - 22. M. Šindler .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - ROBENEK Bohumil, LÁRYŠ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Dominik Novák
Tip experta: výhra hostů

Hať na jaře dokázala vyhrát jen jednou a celkově se trápí. Záblátí si a poslední Hatí dle mého snadně poradí.

Tip: výhra hostů