4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá konta Záblatí


Branky


8

Záblátí v posledních dvou utkáních nadělilo soupeři 10 gólů, proti Třebovicím se ale podobný průběh úplně neočekával.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný vstup hostů ovoce nepřinesl.

Od začátku utkání převaha domácích. Hosté se snažili dobře bránit, čekat na rychlé protiútoky z kterých by mohli těžit. Domácí se snažili trpělivě kombinovat a najít cestu ke skórování. První gól přišel v 20 minutě po centru dával gól hlavou z první tyče Šindler. Scénář hry se následně vůbec neměnil, domácí diktovali tempo hry a po druhé chybě hostů opět skórovali, a to z kopačky Socha. Do šaten se tedy šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Velká psychická pohoda domácích.

Druhý poločas přinesl stejný obrázek hry, domácí byli na koni a ve velmi dobré náladě, díky dvougólovému vedení. V 51 minutě opět skóroval po rohu domácí Socha a upravil tím skóre na 3:0. Hra se poté odehrávala mimo šestnáctku, domácím se znovu povedlo skórovat, krásnou střelou zpoza šestnáctky v 73 minutě na konečných 4:0, potvrdil skvělý výkon Záblatí Galusek.

 



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Záblatí
Hráč Tomáš Janoš: Dominantní výkon – s mnoha šancemi, tlakem, soupeř moc šancí neměl, zkoušeli se dostat pouze dlouhým nákopem, mnohokrát jsme kombinovali mezi obrannou čtyřkou včetně gólmana. Divácky to nemuselo být až tak atraktivní jelikož jsme vedli a Třebovice byly stále zatáhnu té a napadali nás, tudíž jsme se nehnali zbytečně nějak dopředu.

SK Slavie Třebovice
Hrající trenér Rosťa Švec: Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání. Zvolili jsme více defenzivní taktiku. Ale stále dostáváme jednoduché góly, což nás sráží. Proti v pohodě hrajícímu domácím jsme neměli sílu se zápasem něco udělat. Věřím, že příště doma bodově zabereme.



Sestavy


FK Slovan Záblatí
P. Kollar [-] - M. Kempný [-] , D. Socha [-] (77. J. Tomáš [-] ) , P. Bijok [-] (66. P. Orihel [-] ) , L. Walecki [-] , T. Janoš [-] , J. Skokan [-] (66. P. Socha [-] ) , M. Šindler [-] (84. L. Pluta [-] ) , O. Anastazovský [-] , D. Dendis [-] , A. Galusek [-] (77. L. Hájek [-] )

SK Slavie Třebovice
L. Galvas [-] - V. Kožušník [-] (46. F. Balda [-] ) , P. Hruzík [-] , Z. Červenka [-] , M. Orlík [-] , J. Kleiner [-] (64. R. Švec [-] ) , J. Chrastina [-] , N. Horváth [-] , F. Šebák [-] , T. Pašnik [-] , J. Foltýn [-]

Počet diváků: 190. Rozhodčí: PERNIŠ Ľuboš - CIESLA David, KUHN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Boráň

Expert: Tomáš Janoš
Tip experta: výhra domácích

Výhra Záblatí, jelikož potřebuje každou výhru, aby dotáhlo manko na vedoucí Píšť.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích