P. Petr 41. (p.)
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

21. kolo přehledně: Bojový fotbal Záblatí a brejkové pokusy Šilheřovic


Branky


41. P. Petr (p.) - 38. M. Šindler , 70. D. Socha , 87. D. Socha
5

Domácí tentokrát přivítali v tabulce druhé Záblatí, které chtělo navázat na dosavadní skvělé výsledky v předchozích utkáních. To domácí jsou na tom aktuálně úplně naopak po výprasku 0:7 v Píšti si nutně potřebovali zlepšit reputaci, přeci jenom poslední výhru zaznamenali na začátku listopadu proti Bohuslavicím, kdy tehdy doma zvítězili 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovná první půle

Zápas se hrál od začátku nahoru dolů, ani jeden soupeř vyloženou šanci do 38 minuty neměl, kdy se po krásné individuální šanci a skvělém uvolnění, z voleje trefil Šindler. Bohužel po jednom z povedených brejků a následné špatné rozehrávce golmana Záblatí, se za domácí prosadil a srovnal skóre Petr. Do konce poločasu už se nic zajímavého nestalo.

Druhý poločas v režii hostů.

Druhý poločas hned ze začátku přinesl velkou šanci domácích, pro jejich zklamání míč letěl vedle. Záblatí aktivně dobývalo bránu Šilheřovic a po úspěšné průnikové přihrávce Waleckého a následné zpětné přihrávce Bijoka, zakončil Soch. Poté se až do 86 minuty nic nedělo, když po pěkném uvolnění zakončil z 20 metrů opět hostující Soch a navýšil tím vedení Záblatí na 3:1. Domácím bohužel v závěru došla fyzička a se zápasem už nic nedokázali udělat.



Ohlasy k zápasu



FK Slovan Záblatí
Tomáš Janoš hráč: Utkání se hrálo docela v dobrém tempu, soupeř skóroval vlastně z první střely na bránu po naší chybě, vepředu jsme mohli dát více branek, ale zápas jsme nakonec dobře zvládli.



Sestavy


TJ Sokol Šilheřovice
V. Drobec [-] - P. Petraš [-] (79. L. Lazar [-] ) , O. Sládek [-] (84. F. Václavík [-] ) , D. Lukáš [-] , D. Lukáš [-] , R. Ničman [-] , A. Hanus [-] , P. Redzina [-] , P. Petr [-] , A. D' [-] , D. Novák [-]

FK Slovan Záblatí
P. Kollar [-] - P. Bijok [-] , L. Walecki [-] , P. Socha [-] (67. J. Sollich [-] ) , T. Janoš [-] , D. Socha [-] , M. Šindler [-] (76. L. Hájek [-] ) , O. Anastazovský [-] , P. Orihel [-] (58. L. Pluta [-] ) , D. Dendis [-] , D. Bratovanov [-]

ŽK: 57. M. Šindler .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HERDA Tomáš - PICMAUS Jiří, RAŽNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích