Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 15:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V zápase o šest bodů dominoval Krnov nad Zlatníky


11

V prvním poločase vedli domácí o jednu branku. Ve druhém přidali čtyři góly a bylo vymalováno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o jednu branku

V zápase o šest bodů přivítalo krnovské mužstvo borce se Zlatníků. V prvním šanci zápasu se objevil hostující Lukáš Němčík, ale Moškoř jehom pokus z dvaceti metrů dokázal vytáhnout. Ve čtvrté minutě uvolnil Koval Sklenaříka, který zkušeně zakončil svůj samostatný nájezd – 1:0. Zlatníky mohly srovnat v osmé minutě, ale Levay přestřelil branku. Pak šel dvakrát zprava na hostujícího brankáře Klimeše Novotný, ale dvakrát nedokázal přesně zakončit, když pokaždé střílel vedle. Zlatníky vyrovnaly ve 26. minutě, když na hranici šestnáctky prokázal Lukáš Němčík dobrou orientaci a přehodil na přední tyči stojícího brankáře Moškoře – 1:1. Ve 33. minutě se sám na brankáře řítil Sklenařík, ale vůbec netrefil cílené zařízení. Ve 38. minutě pak důrazný Novotný vyhrál souboj s brankářem Klimešem a poslal míč do odkryté branky – 2:1. V závěru poločasu pak ještě běžel sám na gólmana Klimeše Koval. Jednou mířil vedle. Podruhé si dokonce obehrál obránce, ale nastřelil gólmana Klimeše. 

Krnov navýšil výhru

Ve druhém poločase přestaly Zlatníky běhat a Krnov toho dokonale využil a zvýšil svůj náskok. Po hodině hry se dostal do samostatného nájezdu Novotný a zkušeně jej proměnil – 3:1. Za sedm minut dostal od Čevely nahrávku z levé strany Sklenařík, a propálil vše, co mu stálo v cestě – 4:1. V 72. minutě se samostatně uvolnil Gramel a v poklidu pokořil střídajícího brankáře Wernera – 5:1. Za tři minuty byl v domácím vápně faulován po nahrávce od Ležáka Pospíšil, ale kapitán Uvíra poslal míč trestuhodně vedle tyčky. Poslední slovo pak měl opět Krnov, když dostal za obranu pas Franka Gramel, který si obhodil brankáře a míč poslal do prázdné branky – 6:1.

 

Krnov v příštím kole jede do Hlavnice. Zlatníky budou hostit Velké Hoštice. 



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): První poločas byl relativně vyrovnaný, my jsme ale měli víc šancí a do kabin jsme odcházeli za stavu 2:1. Ve druhé půli hosté přestali běhat, my jsme byli více na balonu a oni měli jen jednu šanci v podobě penalty, ale tu nedali. My jsme skóre navýšili a vyhráli jsme zaslouženě.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (vedoucí týmu): Zasloužená výhra Krnova. První poločas ještě snad budiž. Ale ve druhém jsme úplně přestali hrát a byla to úplná katastrofa. Je možná dobře, že jsme facku dostali nyní, a v posledních čtyřech důležitých zápasech nás to nakopne a budeme opět získávat body.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
D. Moškoř [-] - P. Baczke [-] , J. Šimčík [-] , D. Čevela [-] , M. Burian [-] - J. Koval [-] (68. L. Gramel [-] ) , A. Říha [-] (76. F. Frank [-] ) , J. Grulich [-] , A. Novotný [-] (76. S. Chudický [-] ) , L. Zavadil [-] (59. J. Toška [-] ) - M. Sklenařík [-] (76. T. Kolbasa [-] )

TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] (63. L. Werner [-] ) - V. Ležák [-] , V. Dočkal [-] , T. Němčík [-] , M. Levay [-] , L. Němčík [-] (78. M. Jaroš [-] ) , R. Uvíra [-] , M. Bláha [-] (69. R. Bláha [-] ) , O. Kořínek [-] , J. Klimeš [-] , P. Pospíšil [-]

ŽK: 86. L. Gramel - 82. R. Uvíra , 85. V. Ležák .
Hráči zápasu: M. Sklenařík , J. Grulich , A. Novotný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MĚKÝŠ Adam - MACHALA Petr, KARCH Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Milan Mikulenka
Tip experta: remíza

Krnovské áčko hraje ve stejném čase. Takže to vidím tak, že si Zlatníky bod odvezou.

Tip: výhra hostů