0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučky rozhodly o výhře v prvním poločase a dotáhly se na druhé místo


Branky


11

Hostující tým dal v prvním poločase dvě branky a ve druhém už držel svou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučky šly do vedení

Velké Hoštice se v sobotním zápase utkaly s mužstvem z Krásných Louček. Hosté přijeli do Hoštic pouze s jedním hráčem na střídání. Přesto se dostali do první šance, když po centru Ondry hlavičkoval Mrukvia těsně vedle. V 10. minutě výkop brankáře Maňáka našel Fabisze, po jehož střele musel zasahovat hostující brankář Furčák. Pak začal na trávníku úřadovat hostující Juchelka. Nejdříve mu jeho střelu z úhlu vyrazil brankář Maňák. Poté dokonce nenasměřoval míč do prázdné branky. Do třetice mu to už ale vyšlo. Po pětadvaceti minutách se po pasu Ondry se dostal až před brankáře Maňaka a poslal balon kolem něj do sítě – 0:1. Za deset minut se aut hostů dostal k Juchelkovi, který si vymáchal dva domácí stopery a nekompromisně poslal míč bombou přesně k tyči – 0:2. Domácí ke konci poločasu vystrčili růžky. Po nahrávce Stříbného střílel vedle Pavelek. Pak Stříbný našel Bensche, ale ten pálil taky vedle. V závěru poločasu posadil Czerný rohový kop na hlavu Svrčka, ale ten hlavičkoval opět vedle. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase Loučky jakoby přepadl spánek a hráli letargicky. Domácí hned na začátku poločasu po akci Fabisz, Uwira, Watzalwik a Pevelek vyprášili rukavice brankáři Furčákovi. Pak i domácí se přizpůsobili hostům a dalších dvacet minut se na hřišti prakticky nic nedělo. Teprve v 69. minutě po kombinaci Fabisz, Olšr, Bensch, Czerný nedoskočil na centr posledně jmenovaného Watzlawik. Loučky pak mohly pojistit výhru po šanci, do které se dostal střídající dorostenec Přibyla, ale ten pálil vedle tyčky. V 79. minutě se neujala pěkná střela Czerného. V 82. minutě pak Židek našel Kotzura, který dále posunul na Olšra, který si ale neseřídil mušku. V závěru utkání se pak trošku více přiostřilo a rozhodčí musel udělit několk žlutých karet. Loučky se po výhře dotáhly na druhý Slavkov.

 

Velké Hoštice jedou příští kolo do Zlatníků. Krásné Loučky budou hostit Vítkov. 



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Soupeř vyhrál zaslouženě, protože byl fotbalovější. My jsme si to s něma zkusili rozdat jako rovný s rovným, ale neuspěli jsme.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Jeli jsme sice v naší základní sestavě, ale neměli jsme skoro nikho na střídání. Proto jsme šli do zápasu rozhodnout utkání v prvním části a ve druhé to dohrát. V podstatě jsme taktiku splnili do puntíku.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - P. Pavelek [-] (65. V. Olšr [-] ) , A. Fabisz [-] , P. Stoklasa [-] (56. F. Kotzur [-] ) , V. Stříbný [-] , P. Bensch [-] (77. M. Pospiech [-] ) , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , T. Svrček [-] (77. M. Kaluža [-] ) , D. Watzlavik [-] (77. M. Židek [-] ) , F. Dombek [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
T. Furčak [-] - M. Daříček [-] , M. Mitura [-] , L. Pella [-] , L. Juchelka [-] , D. Mrukvia [-] , A. Ondra [-] , T. Juřina [-] , L. Mohyla [-] , L. Slaný [-] , L. Dvořák [-] (70. L. Přibyla [-] )

ŽK: 19. D. Watzlavik , 35. V. Stříbný , 60. P. Pavelek , 74. F. Kotzur , 88. J. Tietz - 23. L. Dvořák , 59. L. Slaný , 90. L. Pella , 90. T. Juřina .
Hráči zápasu: M. Czerný - L. Juchelka , T. Furčak .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - PORUBEK Václav, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Milan Mikulenka
Tip experta: výhra hostů

Hoštice sice potřebují bodovat, ale na Loučky si výhru pohlídají a urvou tři body.

Tip: výhra hostů