0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatníky začaly jarní část výhrou


Branky


11. M. Černohorský (vl.) , 23. P. Holuša , 59. L. Němčík , 72. R. Uvíra (p.)
14

Zlatníky v Bruntále diktovaly tempo hry a v každém poločase daly po dvou brankách a zaslouženě vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatníky daly dvě branky

Rezerva Bruntálu přivítala na svém hřišti mužstvo ze Zlatníků. Domácí měli v sestavě několik dorostenců a to bylo na jejich hře znát. Hosté od začátku diktovali tempo hry. Už v páté minutě se dostal do dvou šancí Pospíšil, ale jeho střely si nenašly správný cíl. V desáté minutě dostal ve vápně k míči Lukáš Němčík, a jeho pumelici si nešťastně srazil do vlastní sítě domácí Černohorský – 0:1. Za dvanáct minut si na rohový kop kapitána Uvíry naběhl Holuša a hlavou zatloukl balon do sítě – 0:2. V dalším průběhu hry si hosté vypracovali sérii rohů, ze které ale nic nebylo. V závěru poločasu po centru Vinckera hlavičkoval vedle hlavou Dočkal. Neškodný Bruntál se k ničemu nedostal. 

Zlatníky výhru pojistily

V úvodu druhého poločasu dostal Bruntál možnost zahrávat pokutový kop, ale kapitán Hapka ho zahrál ležérně a Ondráček jeho pokus vykryl. V 58. minutě Lukáš Němčík napřáhl a míč z jeho kopačky se zatřepetal až v síti – 0:3. Dvacet minut před koncem byl v domácím vápně sražen Vincker a kapitán Uvíra definitivně vnesl klid do hostujících řad – 0:4. Domácí pak mohli snížit Hurajtem, ale ten zamířil nad bránu. Ve zbytku zápasu se už nic podstatného neudálo a Zlatníky si připsaly tři důležité body.

 

Bruntál jede příští kolo do Hlavnice. Zlatníky budou hostit MaLé Hoštice.



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Miukálš Horyň (asistent trenéra): Dneska hrálo áčko, a hráli jsme s dorostenci. Bohužel se proti jejich urostlým hráčům nedokázali prosadit. První poločas byl děs a hrůza. Druhý byl jakž takž. Oni ale dokázali potrestat naše chyby a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Pro nás to byl po dlouhé době vydařený zápas. Začali jsme aktivně a svou aktivitu jsme přetavili ve dvě branky v prvním poločase. Ve druhém jsme to ještě dvěma brankami potvrdili a zaslouženě vyhráli.



Počet diváků: 36. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - MINICH Marian, ŘEZNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: výhra domácích

V Bruntále se vždycky hraje těžko a místní béčko tam prohrálo pouze jednou za podzim. Zlatníky tak odjedou z podhůří Jeseníků s prázdnou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích