2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj ve Slezsku si došla pro klidné vítězství nad oslabenou Vřesinou


Branky


7

Již před zápasem bylo jasné, že utkání bude v režii Háje. Hosté z Vřesiny dojeli pouze s jedním hráčem na střídání a jejich cílem nebyl ani tak bodový zisk, jako důstojné odehrání celého utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka byla z prvního poločasu vše

Do zápasu opravdu vstoupili lépe domácí a dobývali obranu soupeře. Už v 11. minutě byli úspěšní, když dostal míč za obranu Pavel Zůrek a poslal míč vedle bezmocného Köhlera - 1:0.

 

Aktivita Háje ale postupně upadala. Stále byli domácí jednoznačně lepší, ale pozorná obrana Vřesiny odolávala. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0.

Rozhodnutí přišlo až v závěru

Domácí museli být ve střehu až do úplného konce. Jejich nevýrazný výkon dával Vřesině pořád naději na vyrovnání. 

 

Uklidnění pro domácí přišlo až v 83. minutě, když se pěknou střelou prosadil Jiří Malúš a definitivně rozhodl o osudu utkání. Vzhledem k mnoha absencem na straně hostů si hráči Háje ve Slezsku připsali povinné tři body, které pro ně znamenají průběžné třetí místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Jakub Míšanec: Od začátku zápasu jsme chtěli hrát lépe, potom jsme dali gól a všem z našeho týmu najednou začalo trvat odevzdání balonu. Celý zápas to bylo jenom o nás, soupeř měl velkou marodku, ale nebyl to náš zapas. Bereme 3 body, za které jsme rádi, a jdeme k dalšímu zápasu.

FC Vřesina
Tomáš Hruzík: Na zápas jsem jeli značně oslabení. Chyběli nám 4 hráči ze základní sestavy a polovina náhradníků. Ještě ve 12 hodin nás bylo jen 9 a gólman. Naštěstí nás Aleš Hloušek zachránil. Oprášil kopačky a dojel. Potom ještě přijel aspoň jeden náhradník Lukáš Staněk, který nastoupil i zraněný. Chtěli jsem hrát co nejdéle dobrý výsledek a hlavně nedostat nějaký výprask. Což se nám dařilo, jako nejstarší hráč jsem pochválil všechny za bojovnost a odpracovaný výkon. Myslím že jsme Háj rázně potrápili a až krásný ale náhodný druhý gól, který byl ještě tečovaný Háj uklidnil. Nějaké náznaky útoku jsme měli, ale nedokázali jsme to pořádně zakončit. Ostudu jsme neudělali a za to jsem rád. Teď se musíme připravit na Bolatice, což je pro nás důležitější zápas.



Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
M. Virec [-] - K. Jančík [-] (76. J. Malúš [-] ) , L. Komárek [-] (76. O. Urbančik [-] ) , R. Keller [-] , P. Žůrek [-] , J. Míšanec [-] , M. Strakoš [-] , L. Regec [-] (65. V. Šimeček [-] ) , Z. Eršil [-] (76. M. Krejčí [-] ) , A. Blažej [-] (65. G. Zvara [-] ) , P. Konvička [-]

FC Vřesina
D. Köhler [-] - J. Strohalm [-] , A. Hloušek [-] , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , J. Pokorný [-] (65. L. Staněk [-] ) , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] , O. Ponížil [-] , M. Bartonec [-] , V. Brož [-]

ŽK: 43. A. Hruzík , 45. O. Ponížil , 64. T. Hruzík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SLANÝ Jan - LEVINGER Milan, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Lukáš Kollek
Tip experta: výhra domácích

U tohoto utkání tipuji výhru domácích. Věřím, že jsou dost silní na to, aby zdolali nepříjemnou Vřesinu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích