Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání Jakubčovic proti Oldřišovu padlo osm branek. Z jasného vítězství se radovali domácí


Branky


20. P. Ďurica , 25. M. Palla , 26. P. Ďurica , 38. P. Ďurica , 52. P. Hartmann (vl.) , 69. T. Murin - 22. D. Bořucký , 89. D. Klinger
7

Hned osm branek a vítězství domácího celku mohli vidět fanoušci o víkendu v Jakubčovicích. Domácí si dokráčeli k pohodlné výhře, na které se hattrickem podílel Petr Ďurica.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ďurica stihl hattrick už v prvním poločase

O osudu utkání bylo rozhodnuto poměrně brzo, když Jakubčovice svému soupeři odskočily třemi brankami za pouhých šest minut. Nejprve se ve 20. minutě prosadil Petr Ďurica, jenž tak otevřel i svůj gólový účet v tomto utkání - 1:0. Záhy ale přihlížející fanoušci viděli vyrovnání, o které se svou brankou postaral Denis Bořucký - 1:1.

 

Vyrovnaný stav v Jakubčovicích moc dlouho nevydržel, když vedení domácím vrátila branka Martina Pally - 2:1. A domácí se radovali znovu o minutu později, když z následující akce zvyšoval Petr Ďurica, tentokrát už na 3:1.

 

Jakubčovice, posílené o dvoubrankový náskok, nadále dominovaly a vytvářely si další šance. Ve 38. minutě převahu svého týmu zužitkoval opět Petr Ďurica a dokonal tak rychlý hattrick - 4:1.

Jakubčovice si vedení pohlídaly

Oldřišov už utkání nikterak nezdramatizoval. Naopak to byli domácí, kteří se tlačili za dalšími přesnými zásahy a už sedm minut po změně stran se dočkali další trefy. Tentorkát však šlo o vlastní gól, který znamenal změnu skóre na 5:1. Jakubčovice gólovou sobotu završily vstřelením ještě jedné branky zásluhou Tomáše Murina -  6:1.

 

Minutu před koncem přišla ještě mírná korekce skóre od Dominika Klingera, jenž upravil konečný výsledek na 6:2 pro Jakubčovice.



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - J. Černín [-] , P. Zagol [-] , M. Rajskup [-] , M. Palla [-] , P. Ďurica [-] (62. T. Murin [-] ) , K. Molnár [-] (62. D. Staff [-] ) , D. Vavroš [-] , D. Palla [-] , O. Malina [-] , Z. Sommer [-]

SK Moravan Oldřišov
P. Hlaváček [-] - D. Bořucký [-] , P. Uvíra [-] (58. A. Kubalák [-] ) , T. Manderla [-] (70. K. Vitoul [-] ) , M. Rubý [-] (77. P. Žídek [-] ) , J. Janík [-] (58. O. Prokša [-] ) , R. Kurka [-] , F. Rother [-] , D. Klinger [-] , P. Hartmann [-] , P. Mezera [-]

ŽK: 56. Z. Sommer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VIŠČOR Michael - GODFRYD Jan, BREZOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Lukáš Kollek
Tip experta: remíza

Zde bych tipoval remízu. Věřím ve vyrovnaný zápas, takže by se mohla zrodit remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů