Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Traplicích se hrál útočný fotbal


Branky


8. M. Janků , 32. M. Janků , 54. T. Kolinský , 67. M. Janků (p.) , 78. V. Šustr , 89. M. Janků - 16. M. Rachůnek , 41. L. Oharek
3

Duel mezi Traplicemi a Havřicemi se nesl v poklidném tempu. Oběma týmům už defakto o nic nešlo a zejména domácí prostřídali hráče, kteří v průběhu sezony nedostali tolik prostoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líbivý fotbal skončil v první půli nerozhodně

Na hřiště Traplic přijeli hosté z Havřic. Ani jeden tým už nemusel za každou cenu získat body, ale co si budeme povídat, 3 body jsou 3 body. Traplice se takřka z první velké šance ujaly vedení. Domácí útočník Kolínský, který však začal zápas na pozici stopera, vysunul krásným balonem za obranu ostrostřelce Janků, který se tváří v tvář gólmanovi hostů nemýlil. Hosté však za pár chvil vyrovnali. Po faulu domácích dostali šanci v podobě přmého volného kopu. Toho se ujal Rachůnek a krásně střelou k tyči prostřelil gólmana.  

Zápas pokračoval a v 32. minutě se opět prosadil domácí Janků, který propálil po kličce brankáře a poslal Traplice do vedení 2:1. Ve 41. minutě se ke slovu dostaly hosté a Oharek po trošku šťastném odrazu a podběhnutí míče ze strany domácího gólmana vyrovnal. Zápas se hrál ve vysokém tempu a byly jsme svědky dalších několika šancí na obou stranách, včetně břevna Traplic. Do kabin se však šlo za stavu 2:2.

Hostům ve druhé půli už nezbyly žádné síly a tak góly padaly jen do jejich sítě

Do druhé půle domácí prostřídali a prohodili posty. Hned v 54. minutě si připsal branku Kolínský, kterému sice střela nesedla, ale i tak překonal brankáře hostů. 67. minuta zápasu a penalta pro Traplice. Té se ujal Janků a bezpečně proměnil. Zároveň tak dovršil svůj hattrick. V 78. minutě se prosadil po samostatné akci Šustr a připsal si tak 12 branku v sezoně, což je slušný počin. Zápas se dohrával v poklidném tempu, ale ještě v 89. minutě Janků a přidal tak čtvrtou branku, která ho katapultovala na první místo v tabulce střelců. Divácky atraktivní zápas, který mohl skončit i daleko větším brankovým rozdílem. Slušné kulise se utkání muselo líbit. 



Ohlasy k zápasu


TJ Traplice
Tomáš Kolínský: Oběma týmům už o nic nešlo, tak se zápas odehrával v přátelském duchu. Na obou stranách se hrál útočný fotbal. V první půli se hosté drželi a do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu. Ve druhé půli se nejspíš na hostech projevila i únava z pátečního zápasu a trochu odpadli. Jen vinou naší nemohoucnosti v koncovce jsme nedali daleko víc gólů. Každopádně se hrál z obou stran útočný fotbal, který se musel divákům líbit.




Sestavy



TJ TATRAN Havřice
J. Nevařil [-] - F. Zajda [-] , L. Oharek [-] , M. Rachůnek [-] , T. Janíček [-] , M. Klusák [-] , R. Buráň [-] , T. Hostýnek [-] , M. Bania [-] , M. Maršálek [-] , V. Čubík [-]

Počet diváků: 211. Rozhodčí: Mahdal Václav - OBDRŽÁLEK Roman (N), RACHUNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Martin Jančík
Tip experta: výhra domácích

Dva naprosto rozdílné týmy, kterým už o nic nejde. Traplice potvrdí na domácím hřišti roli favorita.

Tip: výhra domácích