Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v Bánově


Branky


3

Celkem 10 branek jsme viděli v utkání mezi Bánovém a Jarošovem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobek poslal domácí do vedení

Hned v 9. minutě zápasu se ke střele dostal Bobek a nedal hostujícímu brankáři šanci. Ve 12. minutě však bylo vyrovnáno. Jančík po průnikové přihrávce zakončil za záda domácího brankáře. V 19. mimutě Vašička vzal vedení zpět na stranu Bánova. Po hezké přihávce propálil vše co mu stálo v cestě a poslal domácí opět do vedení. Do kabin tak šly oba dva týmy za stavu 2:1 pro domácí.

Jarošov nakonec vedení neudržel

V 63. minutě se do šance dostal Jarošov a po další krásné průnikové přihrávce a solidní kombinaci se prosadil Talaš. Psala se 67. minuta utkání a Jančík z rohu po hezkém signálu dal Jarošovu dvoubrankové vedení 2:3. Gólové hody pokračovaly a v 76. minutě se opět prosadili domácí střelou mezi tři tyče. Velecký tak srovnal stav na 3:3. S tím se však hosté nechtěli smířit a tak druhý z bratrské dvojice Pavlasů během 5 minut po centrech ze strany přidal další dvě branky. Už to vypadalo, že si hosté odvezou všechny 3 body, ale po gólech France a Machalíka během minuty bylo opět vyrovnáno. Divácky záživný zápas tak skončil výsledkem 5:5. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Jarošov
Zbyněk Pavlas: Mrzí mě, že jsme výsledek za stavu 3:5 neudrželi. Největší zklamání je ovšem opět z rozhodčího. Kam dojede tam si na něj všichni stěžují. Všem znechutí neděli a pak to tak vypadá. Kdyby to pískal kvalitní rozhodčí, tak dva hráči Bánova zápas nedohrají. Dopředu byl Bánov kvalitní, ale svými chybami jsme jim to dost usnadnili.



Sestavy


FC Bánov
A. Vystrčil [-] - L. Mahdal [-] , J. Hauerland [-] - V. Klon [-] , L. Franc [-] , R. Vašička [-] , F. Ryšávka [-] - R. Kročil [-] - P. Bobek [-] , R. Velecký [-] , D. Brnka [-]

TJ Slavoj Jarošov
M. Zelenka [-] - J. Pavlas [-] , D. Laga [-] , M. Jančík [-] , D. Talaš [-] , Z. Pavlas [-] , V. Roubínek [-] , M. Němec [-] , V. Jančík [-] , M. Omelka [-] , M. Omelka [-]

ŽK: 75. R. Vašička , 79. D. Machalík - 41. Z. Pavlas , 87. M. Omelka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Řihák Pavel - KRÁLÍČEK Pavel, POLANSKÝ Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Martin Jančík
Tip experta: výhra hostů

Do Bánova pojedeme jedině pro vítězství.

Tip: remíza