1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj mezi Nezdenicemi a hosty z Kněžpole skončil nerozhodně


Branky


3

V Nezdenicích se nakonec body dělily na obě strany

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Na podmáčeném trávníku se hrálo poměrně slušné utkání, kde se oba týmy snažily míč držet a trpělivě překonat soupeřovu obranu. První poločas nabídl hned několik šancí, kdy domácí zahrozili ze stran, ale ani jedna hlavička nenašla mezi tři tyče. Podobnž osud potkal dva úniky domácích hráčů středem hřiště, kteří také minuly branku. Největší šanci prvního poločasu měli hosté. Dvakrát po sobě zavíral výborně zadní tyč hostující Krojzl, ale v obou případech přestřelil. A kdyš se neujala ani střela Flíbora, se kterou si gólman poradil, šly oba týmy do kabin za bezbrankového stavu. 

Kněžpole se ujala vedení

Druhý poločas začali aktivněji hosté. Po dobře rozehrané standartce ze strany prostřelil Belák vše, co mu stálo v cestě 0:1. Domácí inkasovaný gól nakopl a postupně se začali dostávat do svých šancí, které však končily na hostujícím brankáři. V 65. minutě zahrávali domácí roh, který Kolínek na přední tyči zakončil přesně upravil na konečných 1:1. Po zbytek zápasu byly opticky aktivnější domácí a hosté spíše čekali na brejkové situace. V závěru utkání se domácí snažili o vytvoření tlaku pomocí standartek, ale hostující obrana všechny pokusy odvrátila a tak se oba týmy rozešly smírně. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kněžpole
Dominik Hančík: Za bod z horké půdy v Nezdenicích jsme rádi. Opět nám chybělo 5 kluků ze základní sestavy. O to víc je pro nás tento bod cennější.



Sestavy


TJ Sokol Nezdenice
M. Vaculín [-] - P. Kociňák [-] , P. Jančář [-] , M. Coufalík [-] , J. Koželuha [-] , O. Šašinka [-] , M. Kolínek [-] , M. Kolínek [-] , V. Šidlo [-] , R. Jančář [-] , T. Hasoň [-]

TJ Sokol Kněžpole
F. Hančík [-] - T. Hubáček [-] , R. Šimík [-] , A. Maršálek [-] , T. Flíbor [-] , M. Belák [-] , J. Fránek [-] , F. Jančík [-] , T. Večeřa [-] , V. Remeš [-] , A. Krojzl [-]

Počet diváků: 57. Rozhodčí: HODULÍK Richard - ŘIHÁK Pavel, SAITZ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Martin Jančík
Tip experta: remíza

Domácí si budou chtít spravit chuť po dvou prohraných zápasech, vidím to ale na remízu.

Tip: výhra domácích