O. Šašinka 49. (p.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezdenice svůj domácí zápas proti Jarošovu nezvládly a Traplice tak dělí 1 výhra od postupu do 1.B


Branky


49. O. Šašinka (p.) - 26. V. Jančík , 42. Z. Pavlas
4

Nezdenice doma nestačily na Jarošov a zaslouženě prohrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o své výhře rozhodli již v prvním poločase

Na hřiště ambiciózních Nezdenic přijeli hosté z Jarošova. Nezdenice,  nacházející se na druhém místě, musely bezpodmínečně zvítězit, pokud chtěly nějakým způsobem udržet naděje na postup. Jejich plán však dostal trhliny v 26. minutě utkání. Po centru z pravé strany se k míči dostal hostující Jančík a krásným lobem překonal domácího brankáře. Hosté tak šli do vedení. V 42. minutě bylo pro domácí ještě hůře, a to když domácí ztratili na půli míč,  který záložník Jarošova dokázal přes obranu vrátit zpět na nabíhajícího Pavlase a ten překonal gólmana podruhé. Hosté tak šli do kabin s daleko lepší náladou než domácí.

Ani penalta domácím nepomohla

Nástup do druhého poločasu se domácím podařil náramně. V 49. minutě se dočkali ornakty, kterou Šašinka bezpečně proměnil. Mohli jsme být svědky bojovného fotbalu. Domácí spoléhající zejména na dlouhé nakopávané balóny se však na nic víc nezmohli. Jarošov tak uhájil jednobrankové vedení a přiveze si domů do Jarošova všechny 3 body. Domácí naopak musí vzívat fotbalového boha, aby v neděli Traplice nedokázaly vyhrát. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Jarošov
Zbyněk Pavlas: Trochu rozdil dvou poločasů. První poločas jsme dominovali a kdyby skončil poločas 0:4, tak by se nikdo nedivil. Druhý poločas jsme prostřídali a domácí dali brzo z penalty kontaktní gól. Byl to hodně soubojový fotbal mezi 16kami a domácí hodně nakopávali, ale nic vyloženého neměli. Hráli jsme kompaktně, bojovně do poslední minuty a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Nezdenice
M. Jiřík [-] - R. Jančář [-] , P. Kociňák [-] , J. Koželuha [-] , J. Zýka [-] , M. Pavlis [-] , O. Šašinka [-] , M. Kolínek [-] , M. Kolínek [-] , T. Kociňák [-] , P. Jančář [-]

TJ Slavoj Jarošov
. Kotman [-] - M. Jančík [-] , V. Jančík [-] , T. Jurča [-] , D. Svárovský [-] , V. Roubínek [-] , Z. Pavlas [-] , M. Němec [-] , T. Szabó [-] , M. Omelka [-] , M. Omelka [-]

ŽK: 28. O. Šašinka - 47. Z. Pavlas .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Korolovych Volodymir - KUBÁŇ Tomáš, VACULA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Dominik Frühauf
Tip experta: výhra domácích

Nezdenice prokazují dominanci na domácím hřišti. Možnost Jarošova je překvapit jejich kvalitními kombinacemi

Tip: výhra domácích

Tip: remíza