Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vše podstatné se v Huštěnovicích odehrálo v prvním poločase


Branky


3

Ve formě hrající Huštěnovice doma přivítaly hosty z Jarošova. Ti přijeli do Huštěnovic v poměrně okleštěné sestavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle opravdu nenudila. Byli jsme svědky 5 branek

Ihned ve 2. minutě utkání Jarošov ukázal, že nepřijel do Huštěnovic jen tak na výlet. Po rychlém brejku Jurča nacentroval míč na nohu Jančíka a ten skóroval do sítě Huštěnovic. Domácí zůstali jak opaření. Takový úvod si asi nepředstavovali. Aby toho nebylo málo, tak ve 14. minutě utkání se centrovaný míč zamotal gólmanovi mezi rukama a ten dokázal vyhodit míč jen na hlavu J. Pavlase, který pak míč usměrnil do branky 0:2.  31. minuta utkání přišla naděje pro domácí. Po faulu na Němce dostali možnost přímého volného kopu, kdy se hráč Huštěnovic rozhodl poslat míč na hlavu Stříteckého, který pak neměl problém zavěsit do sítě hostů. V 37. minutě zápasu jsme byli svědky téměř identické situace, s tím rozdílem, že tentokrát se míč dostal až ke Kanyzovi, který tak srovnal skóre zápasu na 2:2. Když už to vypadalo, že se půjde do kabin za nerozhodnutého stavu, dostaly domáčí Huštěnovice další šanci v podobě přímého volného kopu. Jak se říká, do třetice všecho dobrého a tentokrát se dokázal prosadit domácí ex-ligový fotbalista Hlúpik. Huštěnovice tak dokázaly otočit nepřiznivý výsledek a potvrdit tzv. Csaplárovu past, která zde zafungovala téměř ukázkově. 

Ve druhé půli jsme již branku neviděli

Do druhé půle nastoupili oba týmy s odhodláním, ale bohužel jsem se již žádné branky nedočkali. Pár šancí jsme ještě viděli, ale ty skončily většinou na dobře postavených obranách obou týmů. Domácí tým tak dokázal porazit sympaticky hrající Jarošov, který i přes početnou marodku určitě ostudu neudělal. Huštěnovice tak příští zápas čeká malé derby s Traplicemi, kdy půjde o souboj prvního se třetím. 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Huštěnovice
Petr Kanyza: Huštěnovice držely míč, ale po chybě přišel únik a gól, to stejné o chvíli později. Díky standartkám se však stihlo do poločasu vyrovnat. Druhý poločas byli domácí opět lepší, ale Jarošov to ke konci zápasu vysunul a Huštěnovice se probránily ke třem bodům.

TJ Slavoj Jarošov
Adam Jakšík: Jarošov i v oslabené sestavě, kde musel několik změn učinit trenér Trávník, odehrál na hřišti Huštěnovic slušný výkon. Měli více ze hry, ale posledních 15 minut prvního poločasu rozhodlo o výsledku.



Sestavy


TJ SOKOL Huštěnovice
J. Mačuda [-] - O. Adamík [-] , P. Čechmánek [-] , P. Konečný [-] , M. Střítecký [-] , R. Balajka [-] , F. Hlúpik [-] , M. Bruštík [-] , O. Šuranský [-] , L. Malíček [-] , L. Grebeň [-]

TJ Slavoj Jarošov
M. Zelenka [-] - J. Pavlas [-] , M. Běťák [-] , V. Jančík [-] , L. Pařenica [-] , D. Talaš [-] , T. Jurča [-] , V. Roubínek [-] , M. Jančík [-] , M. Omelka [-] , M. Němec [-]

ŽK: 88. P. Kanyza .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Mahdal Václav - HRUBOŠ Jan (N), OMELKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

David Kolínský

Expert: Petr Kanyza
Tip experta: výhra domácích

Domácí doma na jaro neprohráli a jako patriot dávám jedničku

Tip: remíza