2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovice zabraly a poskočily na 4 místo tabulky


Branky


4

Hostující bánov opět nedokázal vyhrát na hřišti soupeře a přenechal Bílovícím všechny tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Terén místy připomínal spíše oraniště, z čeho dokázali vytěžit hlavně domácí

Do Bílovic k dalšímu kolu přijeli hosté z Bánova. Ti si chtěli především vylepšit reputaci, kdy v minulém zápase nedokázali proměňovat svoje šance, naopak od Traplic dostali nelichotivou šestku. Hra vypadal spíše lépe pro hosty, bohužel pro ně, nedokázali opět proměňovat svoje šance a tak přišel zákonitě trest. Domácí Bajaja se se štěstím dostal k odraženému míči a zhruba v okolí pokutového kopu dokázal míč střelou dostat do branky. Do kabin se tak šlo lépe domácímu mužstvu, které vedlo 1:0.

Bánov doplatil na svoje zahozené šance

Jako by se stalo pomalu pravidlem, že za neproměněné šance bude Bánov potrestán. Hosté nehráli špatný zápas, bohužel však poslední dva zápasy doplácejí na svoji neschopnost vstřelit branku, třebaže k ní mají hodně příležitostí. V 76. minutě se po standartní situaci dostal ke slovu Sedlák, který pěknou střelou zařídil vedení domácíh 2:0. Hosté pak dokázali pouze hlavou z rohu korigovat skóre na 2:1.

Po takřka snovém jaru, kdy Bánov sbíral výhru za výhrou, mají momentálně bohužel pro ně na kontě dvě porážky v řadě a nezbývá se jim nic než koncentrovat na další zápas a utnout tuhle nelichotivou sérii. 



Ohlasy k zápasu



FC Bánov
Vojtěch Klon: Přišlo mi, že jsme byli lepší. Bohužel, když neproměňujeme i vyložené tutovky, nemůžeme pomýšlet na tři body. Za sebe můžu říct, že hřiště mi taky nepřišlo zrovna v adekvátním stavu. Příští zápas se musíme lépe připravit.



Sestavy


TJ Bílovice
R. Hromeček [-] - E. Gajdošík [-] , J. Sedlář [-] , A. Žůrek [-] , J. Janota [-] , K. Bajaja [-] , J. Zlámal [-] , L. Kamočai [-] , V. Dostálek [-] , M. Obal [-] , Z. Zlámal [-]

FC Bánov
A. Vystrčil [-] - J. Hauerland [-] , P. Borák [-] , L. Mahdal [-] , P. Bobek [-] - V. Klon [-] , R. Vašička [-] , D. Brnka [-] , L. Franc [-] , P. Mahdalíček [-] - - P. Horňák [-]

ŽK: 78. A. Žůrek - 27. P. Mahdalíček , 68. P. Bobek .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Řihák Pavel - OBAL Zbyněk (N), POLANSKÝ Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Adam Jakšík
Tip experta: remíza

Bánov v posledním zápase schytal debakl od Traplic, ale Bílovice dokázaly porazit v minulém kole O. Lhota. Tady se budou body dělit. 2:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích