1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovácko C opět nedokázalo vyhrát


Branky


4

Huštěnovice si připsaly další 3 body a těžké utkání na půdě céčka Slovácka zvládly 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jsme branku neviděli

Začátek utkání byl opatrný z obou stran, ale domácí měli menší převahu. Utkání se odehrávalo spíše ve středu hřiště a domácí tým spoléhal má brejky. Po jednom z nich si domácí vybojovali roh, po kterém Sanchez trefil hlavou břevno. Postupně se i Huštěnovice dostávaly do zápasu a dokázaly i skórovat. Bohužel pro ně z ofsajdu. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

Druhý poločas začaly lépe hostující Huštěnovice

Huštěnovice si vypracovaly několik příležitostí a po jedné z nich dokázaly skórovat, ale opět z ofsajdu. Z následujícího protiútoku dokázalo Slovácko do prázdné branky skórovat. S tím se hosté nechtěli smířit, přidali na aktivitě a přebrali otěže zápasu. Vyrovnat se podařilo Hlúpikovi, který po individuální akci z hranice velkého vápna umístil střelu k tyči do protipohybu brankáře. Druhou branku přidal opět Hlúpik, který z 20 metrů vystřelil na vzdálenější tyč, na kterou brankář nedosáhl. Huštěnovice tak dokázaly zvítězit a připsat si další 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko C
F. Sánchez: My klasicky v kombinovane sestave,první poločas 2-3 šance co jsme neproměnili,na začátku druhého poločasu jsme šli do vedení a pak jsme od 70min bohuzel přestali úplně hrát a na závěr toho soupeř využil a proměnil 2 šance. Zasloužená výhra hostů,byli vice na balonu u nás jen škoda že jsme se kousli, ale ani aspoň ten bodík neuhráli.
Řekl bych, že na těžkém a tvrdém terénu by po sérii nepřesností z obou stran slušela více remíza, ale hosté měli více štěstí v koncovce.



Sestavy


1. FC Slovácko C
M. Zatloukal [-] - R. Vašíček [-] , O. Paška [-] , F. Maniatis [-] , J. Tvrdoň [-] , O. Perůtka [-] , T. Maniatis [-] , M. Mareček [-] , L. Pitr [-] , P. Šilhavý [-] , F. Sánchez [-]

TJ SOKOL Huštěnovice
J. Mačuda [-] - P. Kanyza [-] , M. Střítecký [-] , R. Balajka [-] , F. Hlúpik [-] , O. Šuranský [-] , J. Kedra [-] , P. Konečný [-] , L. Grebeň [-] , O. Adamík [-] , P. Čechmánek [-]

ŽK: 30. O. Perůtka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KONRÁD Horymír - PAŠEK Lukáš (N), POCHYLÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Adam Jakšík
Tip experta: remíza

Myslím si, že zde se budou body dělit. Céčko Slovácka nemá formu a nestřílí jim to na jaře stejně jako hostům. Jejich výsledky jsou na jaře velmi těsné. 1:1

Tip: výhra domácích

Tip: remíza