M. Rachůnek 57.
M. Moštek 73. (p.)
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarošov potvrdil dobrou formu a odvezl si z Havřic bod


Branky


57. M. Rachůnek , 73. M. Moštek (p.) - 18. D. Talaš , 63. Z. Pavlas
5

Souboj Davida s golliášem výhru nikomu nepřinšel 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté chtěli potvrdit minulý výborný výsledek proti Nedakonicím

Utkání začali lépe domácí mužstvo, které si postupně vytvořilo několik šancí a nejvíce si jich vytvořil domácí Moštek. V 7. minutě převzali otěže nad balonem hosté a vytvořili si několik slibných šancí. Zejména hostující ostrostřelec Pavlas se dokázal dostat do šancí, ale bohužel pro hosty úspěšný nebyl. 

V 18. minutě se ale již Jarošov radoval z branky. Běták vybojoval míč na hranici šestnáctky a nasměroval ho na Talaše, který si i s lehkou tečí soupeře namířil balon do branky domácích. První poločas už ale více ze hry nenabídl a do kabin se tak šlo za stavu 0:1 pro hosty.

Havřice se snažily se zápasem něco udělat

Druhý poločas se nesl téměř ve stejném duchu jako ten první. Havřice však v 57. minutě zápasu nakoply míč do pokutového území soupeře a Zbyněk Pavlas neštastně odkopl míč na svého brankáře, který míč vyrazil pouze k nohám Rachůnka a ten již dopravil míč do branky. Hra se poté přelévala za strany na stranu, ale více ze hry měla domácí družina. Nicméně po jednom z protiútoků se ke slovu dostal Jarošov, konkrétně Běták, který unikl obraně Havřic, dokonce oběhl i golmana a nahrál míč Pavlasovi, který tak zakončoval do prázné branky. 

V 73. minutě jsme byl svědky penlaty po ruce hostů, kterou domácí dokázali proměnit. V 84. minutě jsme mohli být svědky další penalty, avšak i přes veškeré prostesty hostů, se další penalta nekonala a my jsme tak mohli být svědky dělby bodů za stav 2:2.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Jarošov
Adam Jakšík: Odvážíme si domů jeden bod, což znamená, že se stále nacházíme na čtvrtém místě tabulky. Pro domácí naopak tento bod zrovna moc neznamená. Chtěli jsme navázat na přechozí drtivé vítězství s Nedakonicemi, což s nám bohužel nepodařilo.



Sestavy


TJ TATRAN Havřice
J. Nevařil [-] - M. Korabík [-] , T. Rachůnek [-] , M. Moštek [-] , L. Oharek [-] , P. Zelinka [-] , M. Klusák [-] , M. Rachůnek [-] , R. Buráň [-] , M. Bania [-] , M. Maršálek [-]

TJ Slavoj Jarošov
. Kotman [-] - D. Talaš [-] , T. Jurča [-] , T. Szabó [-] , D. Svárovský [-] , V. Roubínek [-] , Z. Pavlas [-] , M. Běťák [-] , M. Jančík [-] , M. Omelka [-] , M. Němec [-]

ŽK: 83. T. Rachůnek - 70. T. Jurča , 71. Z. Pavlas , 86. T. Szabó , 90. V. Roubínek .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: Řihák Pavel - RACHUNEK Petr (N), RAICHEL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: David Blaha
Tip experta: výhra hostů

Havřice mají výhodu domácího prostředí, ve kterém zatím uhráli nejvíc bodů a mají velice důrázné hráče, což by mohlo mladým puškám z Jarošova dělat velké potíže. Přesto zde věřím, že technický tým z Jarošova překoná důrazné kopáče z Havřic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů