1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj čela tabulky neměl vítěze


Branky


2

První Traplice hostili třetí Ostrožskou Lhotu. Vítěze jsme však v chladném "jarním" zápase nepoznali

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas spíše pro domácí

Druhé kolo jarní části soutěže nás zavedlo do Traplic. Lídr tabulky hostil Ostrožskou Lhotu. Počasí bylo sice chladnější a i tak vypadal nástup fotbalistů do zápasu. Ovšem první se začali spíše osmělovat domácí, kteří měli více ze hry.  Domácí hráč Šustr po krásné individuální akci poslal do šance Janků, který krásně zasekl balon a pohotovou střelou poslal Traplice do vedení. Domácí i nadále měli více ze hry, ale žádné větší šance jsme již svědky nebyli. Domácí tak šli do kabin za stavu 1:0. 

Druhý poločas naopak lépe pro hosty z Ostrožské Lhoty

Do druhého poločasu naopak vstoupili lépe hosté. Již ze začátku se dostávali do šancí a domácí brankář se musel mít na pozoru. Po hezké akci kdy si vyměnili mezi sebou míč centorvaný balon do domácí šestnácky pohotově do sítě doklepl Příjmení a vyrovnal tak zápas. Ráz hry vypadal podobně a jednalo se spíše o bojovné utkání, které mnohdy docela bolelo. Do pár šancí se dostal i domácí útočník Kolínský, který však ztroskotal na hostujícím brankáři. Při jedné akci se na něj řítil sám, nicméně svůj lob poslal až na horní patra tribun. Do pár zajímavých šancí se taktéž dostalo hostující mužstvo, ale domácí brankář Traplic podržel. Když sečteme první a druhý poločas, kde první patřil spíše domácímu mužstvu, naopak druhá půlka vyzněla lépe pro hosty ze Lhoty, musejí být s bodem spokojeny obě mužstva. Zápas to byl bojovný a jako zpestření byl i natáčen internetovou televizí. Sportu zdar, fotbalu zvláště



Ohlasy k zápasu


TJ Traplice
Tomáš Kolínský: Utkání moc fotbalové krásy nepřineslo. Terén nebyl nic moc, hosté moc fotbal hrát. Hosté moc fotbal hrát nechtěli a nakopavali balony, k čemuž jsme se postupně přizpůsobili taky. Víc gólových šancí jsme asi měli my, ale hosté tam taky měli hodně závarů, z čehož mohla padnout branka. Takže když to vezmu kolem a kolem, remíza asi spravedlivá pro oba týmy.




Sestavy



SK Ostrožská Lhota
M. Gál [-] - K. Horák [-] , D. Štergenich [-] , L. Beňo [-] , F. Pavlas [-] - P. Štergenich [-] , O. Lučný [-] , M. Lopata [-] , D. Pešík [-] - E. Pešík [-] - J. Štergenich [-]

ŽK: 82. V. Šustr , 85. T. Hanák - 72. F. Pavlas , 90. D. Štergenich .
Počet diváků: 286. Rozhodčí: Kubíček Michal - OBDRŽÁLEK Roman (N), KRÁTKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: Tomáš Kolínský
Tip experta: výhra domácích

Tak tady snad nemůžu jinak. Určitě to nebude snadný zápas, ale rozhodně chceme před našimi fanoušky potvrdit dobrý vstup do soutěže. Věříme si a a půjdeme si pro 3 body.

Tip: výhra domácích