0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Traplice vstoupily do jarní části soutěže vítězně


Branky


3

První jarní kolo na uherskohradišťsku přineslo štěstí fotbalistům z Traplic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v duchu opatrnosti

15. kolo jarní části soutěže proti sobě postavilo týmy Slovácka C a hostujících Traplic.

Domácí byli o to více nažhaveni, protože na podzim si z Traplic odnesli rovnou nelichotivou desítku. Na hráčích bylo vidět, že se na první zápas sezony těší.

V prvních minutách jsme však mohli pozorovat spíše opatrnost na obou stranách s řadou nepřesností.  Do pár šancí se dostávli postupně oba týmy, avšak většina akcí ztroskotala na připravené obraně soupeře. V poločase se tak oba týmy musely spokojit s bezbrankovým stavem a ruku na srdce, moc šancí jsme vidět nemohli. 

Traplice se s remízou nechtěly spokojit

Ve druhém poločase jsme mohli pozorovat téměř totožný průběh utkaní. Do zajímavé šance se probojoval hostující Kolínský, jehož střela však štěstí hostům nepřinesla. Domácí se po údajné ruce hostů dožadovali pokutového kopu, ale rozhodčí situaci jako penaltovou nevyhodnotil. V 52. minutě se žluté karty dočkal domácí kapitán Blažek a musel tak být ve zbytku utkání opatrný.

15 minut před koncem se však stalo něco co zlomilo ráz utkání. Po rohovém kopu se k odraženému balonu dostal hostující Rozhon, který s notnou dávkou štěstí poslal hosty do vedení a přetavil tak mírnou převahu hostů v zápase ve vedoucí branku utkání. Domácí hráči tak nemohli na nic čekat a všechno se snažili vrhnout do útoku. Buď a nebo.

Postupně se tak v jejich obraně objevovali okénka, kterých dokázali Traplice perfektně využít. K míči se dostal hostující Michal Janků a v souboji jeden na jednoho si pohrál s domácím obráncem a nic nebránilo tomu, aby zpečetil výhru hostů. Z druhé branky se již domácí nedokázali oklepat a utkání, které spíše nasvědčovalo remízovému stavu skončilo lépe pro hosty. Ti si tak připisují další 3 body do tabulky a do jarní části vkročili více než dobře. 



Ohlasy k zápasu



TJ Traplice
Tomáš Kolínský: O poločase to vypadalo na dělbu bodů, což jsme si taky říkali s kluky v kabině. Celkově vyrovnané utkání, které se mohlo překlopit na obě strany. Vyhrál ten šťastnější.



Sestavy


1. FC Slovácko C
T. Lako [-] - T. Maniatis [-] , L. Pitr [-] , F. Maniatis [-] , A. Balaštík [-] , P. Šilhavý [-] , R. Blažek [-] , F. Sánchez [-] , F. Čech [-] , M. Mareček [-] , M. Zatloukal [-]


ŽK: 52. R. Blažek - 84. M. Janků .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Bednář Roman - ČIKL Bohumil, OBDRŽÁLEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích