Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Vratimova odjelo z Dolní Lhoty s pesimistickou náladou, dostalo osmičku a ukončilo mizerný ročník


Branky


4

Fotbalisté Dolní Lhoty se s aktuální ligovou sezonou rozloučili ve velkém stylu. Dekalsovali hráče Vratimova a skončili na děleném třetím místě s týmem Václavovic. Vratimov je desátá v celkovém pořadí, a pokud chce A-tým zanedbané béčko do příštího ročníku fotbalově pozvednout, bude muset udělat pohádkové přestupní transfery nebo se na vlastní úkor vzdát některých ze svých hráčů a přesunout je do kvalitativního suterénu městského ostravského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Každý tým je někde jinde, stačí výmluvný pohled na tabulku

Zápas nebyl nikterak zajímavý a mohl by se vzhledem k atraktivitě daného špílu oderát klidně i v dopoledních hodinách. Neatraktivita zápasu panovala hlavně proto, že si excelentní Lhota za zápsového sparingpartnera na závěr rvyfasovala mužstvo B-týmu Vratimova, jehož výkony jsou po celý fotbalový rok vesměs podprůměrné, a jeho hráči nedosahují konkurenceschopné kvality, aby s týmem uhrávali oslnivější výsledky. D konce prvního poločasu vstřelila Lhota polovinu svého celkového úhrnu, tedy čtyři branky. Čistým hattrickem se blýskl Patrik Bubík, jehož hvězda stoupá stále výše.

Další čtyřka a Lhota má bronz

Druhá půle nepřinesla žádné velké drama. Dolní Lhota si systematickou hrou držela průběžné vysoké vedení a do druhé branky na opačné straně hřiště se trefila ještě shodně čtyřikrát. Dolní Lhota se před začátkem dohrané sezony netajila ambicemi na postup 1.B třídy, ale poněkud zaspala v podzimní části soutěže. Teď je třetí, a všem je už jasné, že sportovní cestou si titul nevykopala. Zdali si koupí licenci, nebo se do vyšších pater tuzemské fotbalové hierarchie dostane ještě jiným způsobem, je otázka na prázdninové dny.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lhota
O. Kopal [-] - J. Zeman [-] , T. Czolko [-] , J. Bedry [-] - S. Čech [-] , I. Lutso [-] , P. Bubík [-] - J. Juchelka [-] - T. Zdražila [-] , O. Kozelský [-] , D. Blanar [-]

FC Vratimov B
O. Botur [-] - A. Tříska [-] , O. Adámek [-] , R. Drozd [-] , J. Plachta [-] , R. Václavík [-] , J. Gabriel [-] , T. Tříska [-] , Š. Šňupárek [-] , T. Stach [-] , D. Žižka [-]

ŽK: 13. D. Žižka .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: POPOVSKÝ Zbyněk - FRÝBORT Robert, KEMPNÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Grossmann

Expert: Adam Langer
Tip experta: výhra domácích

Domácí hrají o třetí místo a to si výhrou pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích