Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Michelinský číšník Juchelka naservíroval domácím hořký smuteční kar. Brankář Boháč předvedl katastrofální výkon


Branky


5

Domácí hráči ostravského Slovanu utrpěli zdrcující porážku od výběru Dolní Lhoty hrající v pohádkové formě. Forma Slovanu v posledních zápasech strmě upadá, naopak Lhota působí až na drobné zaváhání v předchozím kole jako tým z jiného vesmíru. Jako polehčující okolnost může pro Slovanisty hrát to, že se všechno nešťastně seběhlo, protože jim nemohlo proti současně nejlepšímu týmu v přeboru nastoupit šest klíčových hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Deset minut hrál Slovan vyrovnaně, potom jej pohltila dolnolhotská poušť

Prvních deset minut poté, co se oba týmy slavnostně přivítali v Mariánských Horách, bylo herně vyvážených a ani jeden tým nijak zvlášť nedominoval, ani nepůsobil, že by byl k neporažení. Co se ovšem s domácím výběrem stalo počínaje desátou minutou, nad tím zůstává doslova rozum stát. Jestli byla první desetiminutovka nějakým způsobem výkonnostně rozprostřena mezi oba týmy stejným dílem, tak od této etapy už probíhala na hřišti Slovanu pouze hra na jednu branku. Ke smůle Ostravanů se jednalo o jejich svatyni, jež v posledních zápasech opravdu není nedobytným úročištěm gólmana Sleczky, respektive jeho do včerejšího mače spolehlivého náhradníka Boháče. Včera byl jejich brankář ovšem prachmizerný. Buď se vyspal velmi nešťastně, nebo při odchodu na nepředstavitelná jatka, jež asi mohl předem čekat vzhledem k jarnímu válci Lhoty, nevykročil zpoza prahu pravou nohou. Ať to bylo, jak bylo, strážce tří tyčí byl včera rozhodně nejslabším článkem svého výběru, a pokud je týmový řetěz, tak silný, jako jeho nejslabší propojená obruč, bylo už v polovině první půle jasné, že je vymalováno. Poločas skončil za stavu 4:1 z pohledu hostů, kterým mač viditelně chutnal a s obranou Slovanu cvičili jako spartakiádníci v pětaosmdesátém.

Jako by hosté roztočili kolotoč podepřený zadním kolem motocyklu, Slovan nestačil vůbec v ničem

Už hned po příchodu z kabin hosté na první pohled neztratili ani slinu ze svého apetitu, kterým se prezentovali v prvním poločase. Nic nenasvědčovalo tomu, že by se měl změnit obraz hry, jakým se prezentovala Dolní Lhota v první fázi vzájemné konfrontace. Pohodlným vedením o tři branky už ale nemusela nikam spěchat a stačilo jí jen čekat na chyby domácího celku. Ty přicházely postupem času a nebylo jich zrovna málo. Juchelka ani nepotřeboval přivést rodinné Hujery z filmové klasiky, aby mu pomohli vstřelit nepřeberné množství branek. Vystačil si totiž sám, když jich vsítil půltucet, tedy více než polovinu svého týmu v utkání. Jeden byl krásnější než druhý a Juchelka prokázal, že se s míčem u nohy, ačkoli to je biologicky zapovězené, nejspíš narodil. Slovan je absolutně z formy a jeho vedení včetně hráčů už nejspíš touží po co nejrychlejším konci sezony. Tahle agónie domácím určitě neprospívá a v jeho kádru už je znát, že by potřebovali dovolenou, protože, byť se to nezdá, začátek nové sezony se navzdory stále neukončení té současné, blíží mílovými kroky.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Ostrava
František Sleczka, zraněná brankářská jednička: Několik let můj náhradník pořádně nedostal do brány, už během minulé sezóny se angažoval hlavně v poli jako útočník a najednou musí zaskočit za mě, aniž by vlastně měl nějaký větší trénink.




Sestavy


TJ Slovan Ostrava
T. Boháč [-] - M. Trávníček [-] , L. Šimík [-] , M. Vacula [-] , F. Svoboda [-] , M. Žitňanský [-] , D. Trunkát [-] , D. Koukal [-] , D. Valder [-] , J. Paulovič [-] , M. Kubinec [-]

TJ Sokol Dolní Lhota
P. Braun [-] - J. Zeman [-] , T. Czolko [-] , J. Bedry [-] - S. Čech [-] , O. Klapuch [-] , P. Bubík [-] - J. Juchelka [-] - T. Zdražila [-] , O. Kozelský [-] , D. Blanar [-]

ŽK: 32. D. Trunkát , 63. D. Valder .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Grossmann

Expert: Jan Bukovec
Tip experta: výhra hostů

I přes to, že měla forma Slovanu na jaře stoupající tendenci, v tomto případě víc věřím hostům. Dolní Lhota a její rychlá křídla zápas rozhodnou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů