Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdo jste a co jste udělali s Dolní Lhotou? Mužstvo na jaře výkony připomíná Manchester City, Bubík je Haalandem pro chudé


Branky


6

Dolní Lhota na jaře překvapuje kolo od kola zlepšujícími se výkony. Mužstvo, které bylo po podzimní fázi zralé na ručník, drtí na jaře soupeře i rozdílem několika tříd a naděluje jim potupné dvouciferné příděly. Vzájemní soupeři z nich mají hlavy jako kološtěstí a sportovní klub od bafuňářů po nejposlednější uklízečku se tetelí blahem, jak jim to všem na jaře neskutečně funguje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šenov ať zkusí raději famfrpál, k tomu stačí koště. S míčem už si netyká

Fotbaloví zaměstnanci Dolní Lhoty přejeli ve víkendovém kole městského přeboru Šenov rozdílem až nedůstojným. Už od samého počátku bylo jasné, jaký tým se momentálně vyhřívá na třetí pozici ligové soutěže, a který se postupně sune stále níž až směrem k nelichotivému tabulkovému dnu. Vraždění neviňátek započalo už v 5. minutě, kdy se z branky radoval domácí Bubík. Ten s hlavou otevřenou a z ostrého úhlu zaskočil a prostřelil hostujícího brankáře. Geniální majstrštyk talentovaného forwarda zahájil střelecké hody, za které by se nemuseli stydět ani nimrodi v posledním leči. Uběhlo bezmála dvacet minut a Bubík měl ruce nad hlavou znovu. Tentokrát filigránsky přehodil vybíhajícího Pilcha a zařídil tak svému týmu probůžný dvoubrankový náskok v pro domácí příznivě se vyvíjejícím utkání. Nejeden fanoušek ze 145 neplatících přítomných si musel chtě nechtě gól asociovat s legendárním přehozením Viktora Baji Karlem Poborským ve čtvrtfinále mistrovství světa v Anglii z roku 1996, kde jsme se stali vicemistry starého kontinentu. Obrana domácích přitom paraleleně odváděla jistý výkon a Šenovu se nepodařilo za celý poločas výrazněji prověřit brankáře soupeře. Před poločasem zrušil nastraženou Csaplárovu past domácích paradoxně vlastní hráč, když v samostatném úniku suverénním způsobem sobě vlastním překonal nepřesvědčivého Pilcha v bráně Šenovských. Ten tak kapituloval už potřetí. 

Pojď sem, kam jdeš?

Ve druhé půli si mohli milovníci animáků připadat, jako by se koukali na Toma a Jerryho v autentické hrané verzi. Hra totiž nápadně připomínala nespravedlivě krutou konfrontaci kočky s myší. Hosté přitom byli do konce celého zápasu ještě několikrát ušetřeni a zachráněni od většího penza inkasovaných branek. Šenov působil nemastně neslaně také ve druhé půli. Na hřišti se choval i pohyboval bez sportovního apetitu, jako by mu někdo do pití přisypal rozdrcený rohypnol. Lhota přidala ještě dva góly a zasouženě a v suchém triku si dokráčela pro pojištění třetího místa v tabulce. Tak apatický Šenov nečekal asi nikdo, přitom vstup do jara měl pohádkový, když po třech odehraných zápasech připisoval devět bodů. Pokud se mužstvo do konce sezony nevzpamatuje a po jejím konci patřičně svoje řady nevyztuží nebo neokysličí mladou, dravou krví, bude příští ročník jeho posledním, než se propadne do ještě větší fotbalové džungle, z níž už se neproseká ven.



Ohlasy k zápasu



SK Šenov
Martin Klimša, člen realizačního týmu, trenér starších žáků: Děs, hrůza a ostuda. Soupeř byl jednoznačně lepší. I když náš tým byl značně oslaben tak i nasazení těch co na hřišti byli bylo hrozné. Bohužel, výkony mají sestupnou tendenci. Snad se do konce sezóny ještě zvedneme.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lhota
O. Kopal [-] - D. Blanar [-] , J. Zeman [-] , T. Czolko [-] - S. Čech [-] , R. Bubík [-] , T. Zdražila [-] - J. Juchelka [-] - O. Kozelský [-] , P. Bubík [-] , J. Dedek [-]

SK Šenov
O. Pilch [-] - T. Lebduška [-] , D. Burkert [-] (65. R. Koloničný [-] ) , J. Smetana [-] , M. Murgaš [-] , R. Hubinec [-] , M. Vedlich [-] , T. Franek [-] , M. Račko [-] , R. Beránek [-] , M. Niniczka [-]

ŽK: 61. T. Czolko - 32. J. Smetana , 69. T. Lebduška , 77. R. Koloničný .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: HERMAN Pavel - SAJDOK Jaromír, KEMPNÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: Jeho Polanka B zároveň v tomto kole dohrává odložený souboj v Petřkovicích ze 17. kola.
Tip experta: výhra domácích

Šenov hraje zkušený fotbal, ale hra Dolní Lhoty mne fascinuje. Rychlý, jednoduchý fotbal. Za mne tým jara. David odvádí velmi dobrou práci. Za mne jasná jednička.

Tip: výhra domácích