0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Forma Šenova jde rapidně dolů, béčko Brušperka se pro změnu dramaticky zvedá


Branky


5

Fotbalisté B-týmu Brušperka jako by někdo přes noc v jenom z posledních týdnů vyměnil. Najednou dobře hrají, vědí, co mají hrát a na jejich fotbal se dá dokonce i koukat. To Šenov má momentální výkonnostní trajektorii nalinkovanou strmým samospádem někam dolů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánku... tedy Šenove, vykroč pravou!

Šenov si nevzal poučení z filmové haxalogie o Básnících a do utkání vykročil levou nohou. Od začátku šlo všechno šejdrem nebo naštorc. Odražené míče odhlavičkované v osobních soubojích sbírali Brušperští a Šenov byl všude druhý. Co se týče mezihry, tak ta v herním pojetí domácího celku v podstatě neexistovala. Hra byla neučesaná, kouskovaná a oku neplatícícho diváka v ono sobotní odpoledne vůbec nelahodila. Šenovským jako by zase nechutnal samotný mač. Dlužno dodat, že si jejich kvalitní ofenzivní řada vytvořila nezanedbatelný počet brankových příležitostí, ze kterých by skóroval snad i Stanislav Tecl, ale Šenovským zkrátka nebylo přáno. Brankář Bobek navázal na minulé excelentní vystoupení proti rezervnímu týmu Polanky, opět se překonával a utvrzoval všechny přítomné hostující bafuňáře, že už prostě dorostl pro lepší klub, že jednoznačně dozrál pro A-mužstvo, kdyby někteří Tomášové stále nevěřili. Před koncem úvodního poločasu zařízl trpělivě a ze zabezpečené obrany hrající Šenovany rozhodčí Sajdok. Ten svůj slabý výkon korunoval neodpískaným zákrokem útočícího hráče v pokutovém území, po němž se hosté z Brušperka dostali do vedení. Po hrubici sudího otevřel gólový účet Polášek. Vis maior, tedy zásah vyšší moci jménem Sajdok tak přispěl k tomu, že se Brušperk dostal do vedení. Jestli zaslouženého, to ať posoudí 99 diváků, kteří s klelímky zlatavého moku sledovali ve formě hrající Brušperk a fatální výkon hlavního sudího, zejména v první půli.

Kde nic není, ani smrt nebere.

Šenov chtěl ve duhém poločase ještě vrhnout všechny síly do útoku, ale nešlo to. Míč jim nelepil, odskakoval, souhra vázla, celá hra plakala. Do konce utkání padly ještě dvě branky. Ta druhá byla z kategorie snových. Sváteční střelec Pelíšek zřejmě chytil gólovou slinu a střelou ze střednědlouhé vzdálenosti vymetl šibenici. Nádherný fotbalový moment. Stený hráč zasadil Šenovu ještě druhou branku a zaklepl tak pomyslný hřebíček do rakve nadějí Šenovských. Šenov odevzdal všechny body zápas od zápasu se zlepšujícímu hrajícímu béčku Brušperka.



Sestavy


SK Šenov
O. Pilch [-] - T. Lebduška [-] , R. Koloničný [-] , T. Nguyen [-] , R. Hubinec [-] , M. Vedlich [-] , T. Franek [-] , M. Račko [-] , A. Hruška [-] , R. Beránek [-] , M. Niniczka [-]

SK Brušperk B
L. Bobek [-] - L. Halamíček [-] , J. Hofírek [-] , Š. Palička [-] , O. Hančin [-] , M. Stralčínský [-] - D. Milat [-] , R. Polášek [-] , A. Pelíšek [-] , V. Šimon [-] , M. Židek [-] -

ŽK: 46. T. Lebduška - 54. J. Hofírek .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: SAJDOK Jaromír - POPOVSKÝ Zbyněk, DULÍNEK Róbert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Grossmann

Expert: David Bejoch
Tip experta: výhra hostů

Výhra hosté, Brušperk konečně vyhrál a bude to chtít potvrdit takže věřím ve vyrovnaný zapas, ale přikláním se k hostům.

Tip: výhra domácích