Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divácky vděčný gólostroj spustil ve vítězném temporytmu pro domácí výběr


Branky


2. J. Ranocha , 5. M. Mlčoch , 31. S. Poloch , 38. R. Langer (vl.) , 76. S. Poloch , 90. M. Mlčoch - 51. P. Renner , 61. P. Renner , 87. V. Kozelský
5

Návštěvníci fotbalových stadionů mají rádi, když padá hodně branek, průběhem utkání jako jako červená niť prochází zápletka a obě z mužstev se chtějí prezentovat atraktivním útočným fotbalem. Toho všeho byli svědky ti, co o porodlouženém květnovém víkendu zavítali do brušperského fotbalového svatostánku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polanka si připouštěla pouze vítězství

Do zápasu vstoupili Polanečtí s jedinou možnou myšlnkou, a sice že autokar, kterým se budou vracet z Brušperka domů, bude při zpáteční jízdě těžší o tři body. K prvním překvapení, jež bylo možné číst ve tváři přítomných diváků, dočlo ještě před prvním výkopem. Brankář Bejoch, už zakořeněná opora v brance domácích, si totiž nestoupl, jak tomu je odnepaměti mezi tři tyče, ale trenér ho pro účely tohoto zápasu postavil na hrot. Kdekdo se podivoval takovému taktickému manévru, ale až čas dal později realizační jednotce za pravdu, že s atypickou změnou v základní sestavě nešlápli vedle, spíše naopak. V prvním poločase však hostující mužstvo nezachytilo ideálním způsobem nástup dynamicky hrajících domácích a inkasovalo už ve druhé minutě. Více ze hry měl před sehrou domácích o trochu hostující výběr, dokonce jim byla nabídnuta i možnost zahrávání pokutového kopu. Střelu z osy hřiště proti takřka prázndé bráně, kde uprostřed obrovité hliníkovové konstrukce stojí jako poslední instance už pouze gólman, ale domácí hráč neproměnil. Když někdo ve fotbale nepromění penaltu, má to podobně neblahý efekt, jako když se v ledním hokeji týmu hrajícímu v momentální početní převaze, nepodaří skórovat při hře pěti proti třem. Mužstvo to srazí na kolena a nastanou výčitky svědomí. K nečemu podobnému došlo i teď v Brušperku. V té době už ale hosté o gól prohrávali. Domácí dostali možnost kopat několik standardních situací. Tři z nich se jim podařilo proměnit a Polaneckým tak odskočili na téměř nehratelný průběžný rozdílový stav. První standardku vybojoval už ve druhé minutě předělaný forward Bejoch. Centr od rohového praporku následně rozehrál Šimon a zakončujícímu Mlčochovi už nečinilo neřešitelný problém z bezprostřední blízkosti doklepnout míč za záda polaneckého brankáře. Autory následujících branek ze standardních situací byli opět Ranocha a Poloch. K tomu přidali ze hry ještě čtvrtý gól, kdy se v týdnu odvolaný trenér A-mužstva Hančín postavil v zápase na hrot, odkud odcentroval a prudký pas si srazil do vlastní brány jeden z hostujících zadáků. Do poločasových kabin odcházeli s náskokem, který by v profesionálním fotbale znamenal konec jakýchkoli nadějí, i těch nejplanějších, na možnost bodového ziksu.

Polanka blízko senzačnímu zmrtvýchvstání

Polanka do druhého poločasu nastoupila jako polita živou vodou a po dvou brankách Rennera snižila na přijatelný deficit dvou branek. Poprvé využil zakončující Renner odskočení balónu od nohy jednoho z domácích a nabízenou šancí nepohrdl. Pěkným lobem přehodil dosud bezchybného náhradníka za v poli hrajího Bejocha. Další branku dal Renner po ztrátě míče, jemuž předcházelo vhazování soupeře. Po zisku míče vystřelil z braturu dobrách 25 metrů a vymetli šibenici za brankářem domácích. Později než je zdrávo, tak domácí Brupšperk nastražil obavánou Csaplárovu past. Solí do psychiky domácích plejerů byl potom třetí, teď už kontaktní, gól Kozelského. Hostující byli najednou zpátky v zápase a hlasitě dávali domácím bekům připomenout, že špíl ještě neskončil a že se nehodlají smířit s porážkou, na kterou bylo po prvním poločase beznadějně zaděláno. Potom se však opět gólově probudil soupeř a Polaneckým nasázel ještě dva góly. Kdyby hrála Polanka tak, jako na záčátku druhé půle od každého utkání, mohla by se měřit s každým týmem v soutěži. Takhle se kvůli počáteční nekoncentrovanosti připravila o lepší výsledek. Béčko Brušperka ukázalo stoupající formu a jeho krajské áčko může toho času klidně docházet na tréninkové či zápasové hospitace rezervního týmu, ať ví, jak se hraje pohledný účelný fotbal.



Ohlasy k zápasu



FK SK Polanka nad Odrou B
Pavel Renner, trenér: Za druhý poločas chci výkon vypíchnout, bylo tam vidět srdce a chuť zápas otočit. Bohužel se nám to nepodařilo a budeme se muset snažit překvapit další soupeře.



Sestavy


SK Brušperk B
L. Bobek [-] - O. Hančin [-] , J. Hofírek [-] , J. Ranocha [-] , D. Cigánek [-] , M. Stralčínský [-] - M. Kuchař [-] , S. Poloch [-] , V. Šimon [-] , M. Mlčoch [-] - D. Bejoch [-] -

FK SK Polanka nad Odrou B
N. Vyslohuzov [-] - P. Stehlík [-] , J. Šindelka [-] , M. Geleta [-] , V. Kozelský [-] , P. Renner [-] , P. Tichý [-] , J. Matušek [-] , F. Kristofory [-] , M. Pračikov [-] (60. V. Weiser [-] ) , R. Langer [-]

ŽK: 89. S. Poloch - 42. V. Kozelský , 50. J. Šindelka , 63. V. Weiser , 88. M. Geleta .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Grossmann

Expert: Vojtěch Šimon
Tip experta: výhra domácích

Výhra Brušperk B, protože držím s naším týmem!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích