2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustkovec prohrál na jaře i svůj osmý zápas, tentokrát nestačil na béčko Vratimova


Branky


5

Pustkovec nestačil na hřišti Vratimova na jeho rezervní výběr. Ve vyrovnaném duelu se nakonec radoval domácí celek, který se po vítězství vyhoupl na 10. místo ligové tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustkovec bleskově otevřel skóre

Do první půle vstoupil lépe Pustkovečtí, protože se už ve třetí minutě dostali do vedení. Jako už tradičně v jarní části soutěže se za jejich klubový znak trefil Jícha. Poté se ke slovu dostal aktivnější soupeř, jemuž domácí prostředí evidentně svědčilo a před komorní kulisou chtěl předvést široký repertoár svých fotbalových dovedností. Hrací pažit byl v první půli dějištěm povedených fotbalových akcí, kterým ale pohříchu chyběla sůl moderního fotbalu, tedy góly. Vratimov se dostával do šancí spíše sporadicky. Při jedné pološanci se neprosadil a nechal převzít iniciativu hry hostujícím výběrem. Ten si vypracoval v prvním poločase příležitostí o poznání více, ale k úvodnímu gólu už další nepřidal, přestože jeho hráči byli několikrát opravdu blízko k tomu, aby se ze vstřelené branky radovali. Na velké šance to bylo po prvním poločase 1:3, branka ale padla pouze jedna, a to do domácího zařízení.

Triumufální obrat Vratimovských

O poločasové přestávce v domácí kabině nejspíše neprobíhalo šeptání do kmenu vrby, ale pořádné zvednutí hlasu ze strany týmového lodivoda. Domácí čutálisté se totiž nevzdali a rozhodli se uzmout si nějaký ten bod zpět do své správy. Nicméně více ze hry stále měli hostující Pustkovečtí. Ti ale v samostatném nájezdu na gólamana selhali, ačkoli tato šance by se dala rozhodně vměstnat do kolonky z kategorie tutových. Ve fotbale ale bohužel pro Pustkovec platí nedáš-dostaneš, a tak se taky stalo. Z nenápadné akce před Stárkem se prosadil Gabriel a posléze ještě nádhernou ranou z voleje nedal stejnému brankáři sebemenší možnost zasáhnout vratimovský Šmahlík. Vratimovští tak po výhře unikli hrobníkovi z lopaty a zbavili se sestupových pozic, kam se naopak po tomto zápase ještě více přilepil jejich dnešní soupeř z Pustkovce.



Sestavy


FC Vratimov B
M. Marcínek [-] - A. Tříska [-] , M. Svěnčík [-] , M. Duží [-] , V. Tylšar [-] , D. Žižka [-] , J. Gabriel [-] , T. Tříska [-] , Š. Šňupárek [-] , F. Capinský [-] , J. Plachta [-]

TJ Sokol Pustkovec
J. Stárek [-] - D. Garai [-] , P. Chadziandoniu [-] , A. Put [-] , M. Popiolek [-] , J. Klvaňa [-] , M. Jurásek [-] , J. Guňka [-] , D. Soukup [-] , D. Kravčík [-] , P. Duda [-]

Místo: Vratimov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVATONSKÝ Zdeněk - ŠTOREK Martin, FRÝBORT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Grossmann

Expert: Vojtěch Šimon
Tip experta: výhra hostů

Výhra Pustkovce, znám hodně hráčů z Pustkovce, proto sázím na ně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích