Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václavovice doma porazily rezervu Brušperka, ten schytal nepopulárního bůra


Branky


5

Po vynucené zápasové prodlevě kvůli odstupu několika mužstev před jarní sezónou sehrály Václavovice po dvou týdnech mistrovský duel. Na domácí půdě hostily záložní tým Brušperka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měl se zopakovat podzim, domácí byli ale proti všemi deseti v kopačkách

Podzimní duel skončil vysokou přestřelkou, smírně 3:3, a tak se očekávalo, že by jarní vzájemné střetnutí mohlo přinést podobně výživné představení. Tento ofenzivní scénář ale vzal za své už ve 3. minutě, kdy se václavovičtí šutéři dostali do brzkého vedení. Vše podstatné se semlelo po tečované střele Biely, jehož góly v tomto ligovém ročníku bez kalkulačky pomalu nelze spočítat. Tolik jich má tento kanonýr na svědomí. V tomto případě jeho branka nebyla nikterak výstavní, ale padla po tečované střele. Nicméně, není ranky, není branky. To Biela ví, a tak často střílí z každé pozice. Uběhlo sotva dvacet minut a tentýž hráč měl ruce nad hlavou znovu. V tento moment nic nenasvědčovalo tomu, že by se měli urputně bojující hosté zmoci na gólové snížení a otočení nepříznivého průběžného stavu. Opak byl ale pravdou a kontaktní branku měl na svědomí brušperský Šimon. Konec poločasu přinesl vyrovnaný fotbal na obou stranách a nikdo se už bezhlavě za ohrožením hliníkového zařízení dvakrát nehrnul.

Václavovice spaseny náhradníky

Geniální prostřídání domácího kouče se vyplatilo a po čtvrthodině druhé části hry se mu za důvěru odvděčil mladíček Stavinoha. Jeho přesná trefa byla hrozivě důležitá, protože vrátila Václavovickým pohodlný náskok dvou gólů. Václavovice se poté rozhodly k pororuhodnému taktickému manévru, když postupně poslaly na hřiště všechny svoje náhradníky. Střídající svěřenci jim gesto oplatili na hrací ploše, když přidali další dva zásahy. Deset minut před koncem rozvlnil síť na šanci trpělivě čekající Schovajsa, jež se tak domácí lavičce revanšoval za důvěru v něj vloženou. V závěru ještě přirazil bumážku na vysoké vítězství po rohovém kopu Slíva. Pro domácí výhra znamená ještě pevnější ukotvení svého klubu na třetím místě ligové tabulky. Příští víkend zajíždějí na hřiště Dolní Lhoty, nabírající na jaře druhý dech.



Sestavy


TJ SOKOL Václavovice
J. Tomis [-] - A. Langer [-] (24. V. Zaremba [-] ) , Z. Bednář [-] (46. J. Stavinoha [-] ) , J. Berta [-] , F. Lajčok [-] , O. Habernal [-] (46. M. Schovajsa [-] ) , J. Slíva [-] , R. Kozel [-] , M. Slíva [-] , P. Pojezdala [-] , K. Biela [-]

SK Brušperk B
D. Bejoch [-] - J. Hofírek [-] , J. Ranocha [-] , L. Halamíček [-] , M. Stralčínský [-] - S. Poloch [-] , A. Bialek [-] (30. T. Babinec [-] ) , V. Šimon [-] , M. Mlčoch [-] , A. Pelíšek [-] - P. Kerekeš [-]

ŽK: 48. F. Lajčok .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: MICHNA Petr - URBANEC ING. Ludvík, SVATONSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: František Sleczka
Tip experta: výhra domácích

Výhra Václavovic. Tady bych řekl, že to bude jasné.