2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 10:15

26.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spolehlivá obrana domácích klíčem k úspěchu. Mužstvo z Podolí bere všechny tři body


Branky


2

Na perfektně připraveném trávníku přivítali domácí mužstvo AFK Slavoj Podolí tým ze Zličína. V tomto zápase byli papírovým favoritem hosté, výhru nakonec slavili domácí. Podolí se na svého soka dotáhl a ztrácí na něj již jen tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra na jednu branku a zahazování šance

V rámci 26. kola hostili na svém trávníku AFK Slavoj Podolí výše postavené FC Zličín. Postavení v tabulce se projevilo i na předvedené hře. Hosté měli hru pod kontrolou a domácí se jen bránili. Hosté si dokázali vypracovat šance, ale s jeho proměňováním to už bylo horší. " Hosté byli jednoznačně lepším týmem, co se týče první půle. Štěstí, že se nám podařilo udržet čisté konto," sportovně hodnotil domácí trenér Petr Majer. Domácí v prvním poločase nic nepředvedli a byli rádi za výsledek 0:0.

 

Fotbal se hraje na góly a domácí byli efektivnější

Nástup do druhé půle se více povedlo domácím, kdy udělali jednu změnu v sestavě. Martin Brož nahradil Jiřího Hrubého. Podolí bylo o poznání aktivnější než v prvním poločase. A odměnou byl vedoucí gól a velkou zásluhu na ní měl Petr Němeček 1:0. Hosté bušili do plných, ale domácí obrana hrála velmi dobře a v čele s výborně hrajícím Janem Urbanem s přehledem zastavovali útoky Zličína. Tlak hostujícího týmu stupňoval, jenže dnes neměli svůj den. Běžela 88. minuta a hosté měli výhodu rohové kopu, jenže domácí se ubránili a vydali se do protiútoku. Po chybě posledního hráče Zličínu běžel sám na bránu Milan Šídlo, udělal brankáři kličku a do prázdné brány rozhodl. Stav zápasu 2:0. Bylo hotovo. Podolí mohl přidat ještě jednu branku, sami před brankářem si dávali přednost. To byla vlastně poslední akci utkání. Domácí slavili výhru 2:0.



Ohlasy k zápasu


AFK Slavoj Podolí Praha
Petr Majer - trenér domácí: Jsem rád výhru a hlavně za druhý poločas. První půle byla z naší strany velmi slabá.




Sestavy


AFK Slavoj Podolí Praha
M. Vondrka [-] - P. Němeček [-] , V. Čmelík [-] (89. M. Sitta [-] ) , D. France [-] , J. Urban [-] , J. Hrubý [-] (46. M. Brož [-] ) , M. Bednář [-] , F. Podobský [-] (60. T. Horčička [-] ) , D. Kocour [-] (89. V. Procházka [-] ) , M. Šídlo [-] , D. Brezina [-]

FC Zličín
J. Tůma [-] - M. Kohout [-] , L. Stýblo [-] , F. Hák [-] , I. Merta [-] , J. Pyšek [-] , T. Plánička [-] (66. P. Šašek [-] ) , A. Jákl [-] (66. L. Žák [-] ) , J. Šmalcl [-] , O. Kučera [-] , F. Ondrejka [-] (88. O. Dresher [-] )

ŽK: 36. J. Hrubý , 42. M. Šídlo , 53. M. Bednář , 83. M. Brož - 42. J. Šmalcl , 92. M. Kohout .
Hráči zápasu: J. Urban , P. Němeček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TVRZ David - ZELENÝ Jiří, SUCHAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů