Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 10:15

26.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšehrad uspěl v přímém souboj o barážové místo s Královicemi


Branky


2

V klasickém pražském čase 10:15 začal utkání mezi FC Slavoj Vyšehrad  s týmem z Královic. Byl to zápas o šest bodů, úspěšnější tým si mohl zajistit účast v baráži o udržení. Domácí Slavoj výhru chtělo více a nakonec zaslouženě slavil vítězství . Královice si stále drží barážovou pozici, ale už jen se čtyřbodovým náskokem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra, ale góly střílely jen domácí

Do důležitého zápasu obě mužstva nastoupila velmi zodpovědně. Šlo o hodně. Domácí měli jasný cíl pro jaro a to je zachránit se v přeboru. Obě mužstva v minulém kole bodovali stejným počtem. První poločas vyzněl lépe pro domácí, jenž si zajistil dvoubrankový náskok a to zásluhou Jířího Heřmana a Marka Vodičky. Výsledek prvního poločasu 2:0.

Třetí branka utkání rozhodla

Hosté od začátku druhého poločasu převzali iniciativu a byli aktivnější. Několikrát zahrozili z levé strany, ale domácí se vždy dokázali ubránit. Mladé mužstvo FC Slavoj bylo při chuti a podnikali nebezpečné brejky. Po zbytečné ztrátě přidal svůj druhý gól Jiří Heřman a zvýšil na 3:0. Zápas byl rozhodnutý. Hostující hráči se hádali, tím prakticky rezignovali. Domácí ještě přidali dvě branky, čtvrtý gól si připsal Maxmililián Kubies a pátý gól vstřelil opět Jiří Heřman a dovršil svůj hattrick v zápase. Domácí vedli 5:0. V nastavení hosté ještě vstřelili dvě branky, ale jen udělali kosmetickou úpravu výsledku. Za hosty se trefili Štěpán Šemro a střídající Jakub Nevařil. Domácí si tak výhrou 5:2 prodloužili sérii tří zápasu bez prohry a ziskem sedmi bodů.       



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
D. Sulánský [-] - O. Pryšljuk [-] , M. Vodička [-] , P. Krčmář [-] (29. F. Babka [-] ) , A. Krivosheev [-] , J. Heřman [-] , M. Krivosheev [-] (46. M. Coufal [-] ) , M. Kubies [-] (74. N. Nechepurenko [-] ) , T. Stareček [-] , M. Lískovec [-] , T. Junek [-]

TJ Sokol Královice
V. Kudrna [-] - J. Janoušek [-] , R. Misbakhetdinov [-] , Š. Šemro [-] , J. Svoboda [-] (60. M. Borsuk [-] ) , J. Pospíšil [-] (80. O. Fleišman [-] ) , P. Malík [-] (67. J. Nevařil [-] ) , V. Semančík [-] , A. Hořický [-] , P. Vacík [-] , J. Ptáček [-]

ŽK: 38. M. Vodička - 53. P. Vacík , 59. Š. Šemro .
Hráči zápasu: T. Junek , J. Heřman .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KALCOVSKÝ Jiří - CÍSAŘ Lukáš, ZIMA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích