Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 18:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Touškov deklasoval Kozolupy a ukončil jejich působení v B. třídě


Branky


14

Touškov v posledním zápase porazil Kozolupy 8-2. Hosté po vysoké porážce končí v B. třídě a v příštím ročníku budou hrát okresní přebor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Touškov

Touškov nastoupil do zápasu ve vysokém tempu a od úvodního hvizdu Kozolupy přehrával. V 15. minutě využil dobrého postavení Voith a přesným zakončením poslal domácí tým do vedení. O tři minuty později na svého kapitána navázal Karbusický a zvýšil na 2-0. Poté se Kozolupy zvedly a hru postupně vyrovnaly. Několik dobrých šancí hostujícího týmu zlikvidovala domácí obrana v čele s výborným brankářem. ve 36. minutě zfauloval protihráče hostující Fikar a sudí jeho zákrok ocenil žlutou kartou. Na konci prvního poločasu se však hosté dočkali, ve 42. minutě se k balónu dostal Sláma a snížil na 2-1. 

Domácí nasázeli soupeři dalších šest gólů!

Oba trenéři udělali do druhého poločasu několik změn. Kozolupy měly po přestávce převahu, ale několik slibných příležitostí ke vstřelení branky neproměnily, jelikož v bráně stál výtečný Krásl. Touškov se z úvodního tlaku soupeře oklepal a v 62. minutě vstřelil svůj druhý gól v zápase Karbusický. O šest minut později zvýšil už na 4-1 Rolko a v 70. minutě zkompletoval hattrick Karbusický. Kozolupy se nevzdaly a v 76. minutě snížil Sláma. Domácímu týmu ale dokonale vyšla poslední deseminutovka, v které se dokázal prosadit ještě třikrát. Nejdříve se trefil Vyšata, poté se znovu prosadil Rolko. Stejný hráč ještě v 88. minutě dokončil hattrick a upravil skóre na konečných 8-2. Touškov zakončil sezónu na čtvrté pozici, zatímco hosté obsadili dvanáctou pozici a jejich působení v B. třídě je u konce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: V závěrečném kole jsme se po delší době sešli takřka kompletní, což nakonec bylo rozhodující pro tak vysoké skóre. Do dvacáté minuty naši hráči hráli v takovém tempu, na které Kozolupy nestačily a po zásluze prohrávaly 0:2. Poté se hra začala vyrovnávat. Tři minuty před koncem prvního poločasu se hostům podařilo snížit. O přestávce jsme dvakrát střídali. Trvalo nám však deset minut, než naše hra dostala řád a potřebný klid. V té době měli Kozolupšťí možnost vyrovnat i jít do vedení. Nás držel výtečný výkon Jirky Krásla v bráně. Odpor zachraňujících se hostů ukončil až náš třetí gól. Pak už z naší strany byla vidět uvolněnost a radost z předváděné hry. K vidění byly dva hattricky v podání Ondry Karbusického a Zdeňka Rolka. Z toho Zdeňkova mám obrovskou radost. Je to zasloužené ocenění, za jeho výkony a přístup v celé sezóně.




Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
J. Krásl [-] - M. Šiml [-] (70. J. Popelka [-] ) , P. Foltýn [-] (46. P. Vyšata [-] ) , R. Voith [-] , A. Šimice [-] , O. Karbusický [-] (74. P. Havel [-] ) , D. Fajer [-] , J. Zahradník [-] (70. D. Trsek [-] ) , L. Hodek [-] (46. F. Nedvěd [-] ) , L. Šumský [-] , Z. Rolko [-]

TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - M. Maštalíř [-] (46. J. Brož [-] ) , P. Pancurák [-] , V. Kovář [-] , J. Bozděch [-] (70. J. Martínek [-] ) , J. Čech [-] , J. Fikar [-] (41. O. Ptáček [-] ) , L. Řezáč [-] (70. J. Kubát [-] ) , T. Lemák [-] , V. Sláma [-] , J. Huleš [-]

ŽK: 65. P. Vyšata - 36. J. Fikar , 64. J. Čech , 64. V. Sláma , 89. M. Sazeček .
Hráči zápasu: Z. Rolko , O. Karbusický , J. Krásl .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - FRGAL Lukáš, FLESAR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Adam Žák
Tip experta: výhra domácích

Touškov si připsal kvůli početný marodce v posledních 4 zápasech jenom tři body. Přesto věřím, že derby vyhraje a body zůstanou doma na severním břehu Mže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích