J. Kolář 79.
J. Kolář 83. (p.)
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 18:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice ve šlágru kola těsně prohrály se Slovanem


Branky


79. J. Kolář , 83. J. Kolář (p.) - 11. A. Žák , 23. D. Dergachov , 59. A. Žák
14

Mladotice prohrály v posledním kole se Slovanem 2-3. Domácím tak o kousek unikla baráž a ve své první sezóně v I.B třídě skončili na skvělém třetím místě. Slovan si už v předposledním kole zajistil postup do I.A třídy a mistrovský ročník zakončil se ziskem 58 bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli hosté

Slovan většinou zapne až v druhém poločase, ale ve šlágru kola s Mladoticemi se mu vstup vydařil na výbornou. Již v 11. minutě hosté zahrávali standardní situaci zhruba z 35 metrů. Koranda poslal dlouhý balón do pokutového území soupeře, kde míč lehce tečoval A. Žák a ten následně propadl až do sítě. V 16. minutě zajel do protihráče O. Žák a za svůj prohřešek viděl žlutou kartu. Ve 23. minutě si na centr z rohového kopu naskočil hostující Dergachov a hlavou zvýšil na 2-0. Mladotice sice za soupeřem nijak herně nezaostávaly, ale ve finální fázi se jim nevedlo a na obranu Slovanu nenašly v prvním poločase recept.

Mladotice zápas zdramatizovaly, na body to ale nestačilo

Po přestávce začal opět lépe Slovan. Další standardní siuaci využil A. Žák a hlavou upravil skóre na 3-0. Mladotice dlouhou dobu nemohly překonat hostujícího brankáře, ale v 79. minutě se jim to konečně podařilo. Kolář obdržel pěknou přihrávku a přesnou střelou snížil na 1-3. V 83. minutě navíc jeden z hostujících hráčů fauloval v pokutovém území a rozhodčí přisoudil penaltu Mladoticím. K té se postavil Kolář a bezpečně ji proměnil. Slovan si už těsný náskok do konce zápasu pohlídal a v posledním zápase sezóny porazil Mladotice těsně 3-2. Hosté tak zakončili úspěšnou sezónu výhrou a v příštím ročníku se představí v 1.A třídě, Mladotice skončily třetí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: V prvním poločase jsme obdrželi dva hodně laciné góly po standardních situacích. Hrála se sice vyrovnaná partie, ale my jsme na branky soupeře nedokázali zareagovat. Po přestávce jsme znovu inkasovali, ale v poslední desetiminutovce jsme nakonec snížili na rozdíl jediné branky. Závěrečný nápor však nepřišel, a proto dnes odcházíme bez bodu. Kdybych měl zhodnotit celou sezónu, tak musím celý tým rozhodně pochválit. Před začátkem sezóny jsme si říkali, že byl byl úspěch, kdybychom skončili do pátého místa, ale že budeme celý rok bojovat o postup, to nikdo nečekal. Doufám, že budeme v nastaveném trendu pokračovat i v dalším ročníku a opět zabojujeme o ty nejvyšší příčky.

SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: Tentokrát jsme zachytili začátek zápasu a po dvou dobře zahraných standardkách jsme vstřelili dva góly. Věděli jsme o kvalitách soupeře, ale musím říct, že v prvním poločase jsme ho prakticky do ničeho nepustili. Po přestávce jsme přidali třetí branku opět ze standardní situace. Mladotice sice v závěru zápas zdramatizovaly, ale my jsme si těsný náskok pohlídali a po zásluze jsme získali tři body.



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - J. Kolář [-] , D. Urban [-] (53. L. Šiml [-] ) , Š. Kůsa [-] (68. F. Buchtelík [-] ) , J. Krejčí [-] , O. Šiml [-] , A. Kůsa [-] , A. Tauchen [-] (61. T. Randa [-] ) , V. Frank [-] , O. Buchtelík [-] , V. Šiml [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
R. Kokrhel [-] - D. Daniel [-] , D. Dergachov [-] , P. Fiala [-] , P. Matula [-] , A. Žák [-] , M. Koranda [-] (59. M. Ráb [-] ) , M. Cigler [-] , J. Nosek [-] , M. Makkai [-] (64. J. Reischig [-] ) , O. Žák [-] (59. O. Nosek [-] )

ŽK: 64. T. Randa , 79. L. Šiml - 16. O. Žák , 52. P. Fiala . ČK: 89. P. Fiala .
Hráči zápasu: A. Žák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - ŠKARDA Jiří, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Adam Žák
Tip experta: výhra hostů

Prezident Slovanu odmítl řídit a na zápas domluvil autobus pro příznivce klubu. Za podpory hostujících fanoušků zápas skončí 1:2. O góly se postarají Koranda s Reischigem. Na oba góly nahraje Makkai.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích