2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 14:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást porazil Volduchy a zahraje si baráž o 1.A třídu!


Branky


14

Chrást v posledním zápase zvítězil nad Volduchy 2-0. Domácí fotbalisté skončili na druhém místě a v baráži o 1.A třídu je ve středu čeká Žákava. Volduchy zažily povedené jaro a v konečném součtu jim patří pátá pozice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrást vstřelil dvě branky krátce po sobě

Již v 10. minutě dostali domácí výhodu přímého volného kopu ze slibné vzdálenosti. K balónu se postavil Brýla, ale jeho pěknou střelu zlikvidoval neméně krásným zákrokem hostující brankář. Chrást více držel balón a soupeřovu obranu se snažil překonat rychlou a přesnou kombinací. To se podařilo ve 23. minutě, kdy se po pohledné týmové akci prosadil přesnou střelou Špánek. O tři minuty později jeden z hostujících hráčů chyboval a ztratil míč, toho okamžitě využil Brýla a upravil skóre na 2-0. Na hřišti se mimo jiné hodně bojovalo a ani jeden tým se nebál přitvrdit. Chrást byl na soupeře velmi dobře připraven a v prvním poločasu ho téměř do ničeho nepustil. 

Dvě červené pro Volduchy

Po přestávce Volduchy výkon zlepšily, ale stále se nemohly dostat do žádné vyložené šance. V 65. minutě se provinil nedovoleným zákrokem hostující Melka a rozhodčí vytáhl rovnou červenou kartu. V 77. minutě si směrem k rozhodčímu neodpustil pár poznámek hostující Černý a i on viděl rovnou červenou. Chrást si v dalších minutách vypracoval několik dalších slibných šancí, ale třetí branku už nepřidal. Domácí zvítězili v posledním utkání nad Volduchami 2-0 a zajistili si baráž o 1.A třídu, v které změří síly s Žákavou. Volduchy zakončily sezónu na pátém místě. 



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: Soupeř přijel hodně namotivovaný a od prvních minut se hrál důrazný fotbal. My jsme byli více na balónu a snažili jsme se soupeřovu obranu překonat přesnou a rychlou kombinací, což se nám podařilo a během tří minuty jsme vstřelili dvě branky po pohledných týmových akcí. Po přestávce Volduchy na důrazu ještě přidaly a byly z toho dvě červené karty. My jsme měli další tři nebo čtyři velmi dobré příležitosti ke vstřelení gólu, ale ty už jsme bohužel neproměnili. I přesto musím celý tým pochválit, soupeře jsme do ničeho nepustili a po zásluze jsme získali tři body.

TJ Volduchy
Emil Gvizd, trenér: Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého a od začátku nás soupeř přehrával. V prvním poločase jsme dostali dva góly po školáckých chybách a sami jsme si pořádně nedokázali vypracovat žádnou vyloženou šanci. Po přestávce jsme náš výkon o něco zlepšili, ale v 65. minutě jsme obdrželi hodně přísnou červenou kartu, která naši aktivitu zabrzdila. O deset minut později přišla druhá červená a zápas už se jenom dohrával. Musím uznat, že Chrást byl dnes lepší a po zásluze zvítězil. Kdybych měl zhodnotit celý ročník, tak si myslím, že jsme mohli skončit určitě na vyšších příčkách. Nicméně i tak bych chtěl všechny kluky pochválit a věřím, že se nám to povede v příští sezóně.



Sestavy


FC Spartak Chrást
V. Klik [-] - M. Bórik [-] (46. V. Černý [-] ) , J. Šuster [-] , J. Vitouš [-] , R. Pour [-] , J. Kostifál [-] , J. Špánek [-] (73. P. Bruj [-] ) , T. Rada [-] , D. Tupý [-] , A. Brýla [-] , Š. Fabián [-]

TJ Volduchy
M. Černý [-] - A. Řehoř [-] (46. F. Melka [-] ) , L. Straka [-] (46. J. Brych [-] ) , J. Černý [-] , R. Pernica [-] , M. Pašek [-] , D. Rieger [-] (30. V. Žák [-] ) , J. Přibík [-] (25. M. Ernest [-] ) , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , J. Nedorost [-]

ŽK: 23. J. Přibík , 25. F. Škarda , 35. L. Straka , 44. M. Pašek , 66. V. Žák . ČK: 65. F. Melka , 77. J. Černý .
Hráči zápasu: A. Brýla .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: Rubáš Jakub - VELÍŠEK Jiří, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Adam Žák
Tip experta: remíza

Oba týmy mají skvělou formu. Chrást bude mít v zápase velikou motivaci, aby skončil na druhém místě, ale Volduchy nic nevypustí a tento zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích