0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 18:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást vyhrál i v druhém vzájemném zápase s Příkosicemi


Branky


13

Příkosice prohrály ve 23. kole s Chrástem 0-3. Hosté potvrdili dobrou formu a připsali si druhou výhru v řadě, zatímco domácí jsou po další prohře na poslední příčce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostifál otevřel skóre

Příkosice v současné chvíli bojují o záchranu a od prvních minut to na hřišti bylo vidět. I přesto šel do vedení Chrást, v 11. minutě Kostifál obdržel přesný balón z levé strany, prokličkoval se přes dva protihráče a střelou na přední tyč otevřel skóre zápasu. O několik minut později se v další vyložené šanci ocitli hosté, tu Vitouš ovšem neproměnil. V 35. minutě zajel do protihráče domácí J. Pour a od rozhodčího viděl žlutou kartu. Přikosicím se v prvním poločase v koncovce nedařilo a obranu Chrástu překonávaly jen ztěžka. Hosté zvládli zbytek prvního poločasu a do šaten odcházeli s jednobrankovým náskokem. 

Příkosice vstřelily tři branky, ale ani jedna jim nebyla uznána

Druhý poločas začali domácí daleko lépe a během chvíle dostali Chrást pod tlak. Kuriozitou bylo, že v druhém poločase se Příkosicím podařilo vstřelit hned tři branky, ale ani jedna nakonec neplatila. Poprvé domácí dopravili balón do brány rovnou z autu, což samozřejmě vzápětí sudí neuznal. V druhém případě se jednalo o ofsajd a napotřetí domácí dohráli akci až do gólového konce, ale to se stalo již v přerušené hře. Příkosická smůla vygradovala v 75. minutě, kdy se po pěkném centru ze strany prosadil hlavou R. Pour a upravil skóre na 2-0. Hosté si v závěru vypracovali hned několik vyložených šancí, které ale neproměnili. Třetí branky se Chrást nakonec dočkal, v 90. minutě zužitkoval balón do otevřené obrany Chládek a přesnou střelou zvýšil na konečných 3-0. 



Ohlasy k zápasu



FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: Utkání jsme začali velmi dobře a po pěkné akci jsme šli do vedení. V prvním poločase jsme měli další dvě vyložené šance, ale druhou branku jsme bohužel nepřidali. Po přestávce na nás soupeř vlétl a zhruba na dvacet minut nás dostal pod tlak. Kuriozitou bylo, že Příkosice vstřelily tři branky, nicméně ani jedna nemohla být uznána pro svou neregulérnost. Nám se povedla poslední patnáctiminutovka, v které jsme vstřelili další dva góly a vypracovali jsme si snad dalších pět vyložených šancí, které jsme ovšem nevyužili. Soupeř nám rozhodně nic nedal zadarmo a o to více si ceníme tří bodů a čistého konta.



Sestavy


TJ Čechie Příkosice
P. Šmolík [-] - M. Vlček [-] (75. V. Nový [-] ) , O. Kapoun [-] , P. Komanec [-] , Š. Komanec [-] , T. Pražák [-] , V. Šmolík [-] , L. Forejt [-] , J. Pour [-] , R. Krátký [-] , M. Janák [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - R. Pour [-] (86. V. Černý [-] ) , J. Kostifál [-] (65. J. Sekanina [-] ) , M. Bórik [-] (61. Š. Fabián [-] ) , J. Šuster [-] (86. L. Zelinka [-] ) , P. Korelus [-] , T. Rada [-] , D. Tupý [-] , J. Vitouš [-] , A. Brýla [-] , M. Chládek [-]

ŽK: 35. J. Pour , 44. L. Forejt , 90. O. Kapoun - 55. M. Bórik , 80. A. Brýla .
Hráči zápasu: J. Kostifál , J. Kokoška .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Kulhánek Milan - BÍBA Zbyněk, PAUR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Nosek
Tip experta: výhra hostů

Chrást si zlepšil náladu již v minulém kole v Plasích a z Příkosic si také odveze plný počet bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů