2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 18:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Radnice doma remizovaly s Kozolupy, na utkání dorazila vítězka Stanley Cupu


Branky


13

Radnice remizovaly ve 23. kole s Kozolupy 2-2. Domácí v zápase dvakrát neuhlídali své vedení a hostujícímu týmu zařídil v 73. minutě bod Huleš. Velmi příjemným zpestřením byla účast české hokejistky Dominiky Láskové, která zde měla i autogramiádu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

V úvodních minutách diváci sledovali poměrně vyrovnanou hru. Kozolupy byly na soupeře velmi dobře připravené a zápas začaly poctivě odzadu. Radnice nejdříve působily trochu nejistě, ale postupem času získaly herní převahu a několikrát nepříjemně zahrozily. V 17. minutě už v zápase nemohl pokračovat z důvodu zranění domácí Kabát a místo něj nastoupil Jícha. V 19. minutě vzal zodpovědnost na svá bedra Huttr, který z pozice stopera zakončil krásnou sólovou akci úvodním gólem Radnic. Domácí měli i v dalších minutách několik šancí, tu největší z nich neproměnil Habr, jehož střela trefila pouze padajícího brankáře. V závěru prvního poločasu z ničeho nic hosté srovnali, Maštalíř z půlky prošel až k velkému vápnu a vystřelil, jeho střela nebyla nikterak prudká nebo přesná, ale domácí gólman trochu zaváhal a nepokryl ji, 1-1. 

Kozolupům zařídil bod Huleš

Do druhého poločasu vstoupily znovu lépe Radnice, střídající Svoboda si v 60. minutě navedl ze strany míč do palebné pozice a přesnou střelou vrátil domácímu týmu vedení. To ale netrvalo moc dlouho, v 73. minutě zahrávali hosté standardní situaci, po které jeden z hráčů nejdříve nastřelil tyč, po závaru se dostal balón k volnému Hulešovi, který ho už jen dopravil do branky, 2-2. Hosty vyrovnávající branka probudila a dalších deset minut byli lepším týmem, k vyloženým šancím to ovšem nevedlo. Radnice si v úplném závěru utkání vypracovaly ještě jednu tutovku, zakončující Svoboda však trefil pouze obránce soupeře, který stačil nohou vytěšnit balón mimo tři tyče.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice B
Roman Kokoška, trenér: Úvod prvního poločasu byl vyrovnaný, ale my jsme posléze převzali otěže zápasu a začali jsme soupeře přehrávat. Odměnou nám byl vedoucí gól po krásné samostatné akci našeho stopera. Vzápětí jsme mohli jít do dvougólového vedení, ale samostatný únik brankou neskončil. Závěr první půlky jsme nezvládli a obdrželi jsme hodně laciný gól do šatny. Po přestávce jsme dobře začali a rychle jsme vstřelili druhou branku, nicméně soupeř dokázal po závaru odpovědět a stav byl znovu remízový. V závěru utkání jsme ještě měli dvě velké šance, které jsme bohužel neproměnili a tudíž bereme jenom bod.




Sestavy


TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - M. Habr [-] (46. P. Spěváček [-] ) , B. Mada [-] (46. M. Svoboda [-] ) , J. Toman [-] , M. Engl [-] (77. J. Smeták [-] ) , K. Janata [-] , V. Kvasnička [-] , P. Kalaš [-] , P. Kočka [-] , Š. Huttr [-] , P. Kabát [-] (17. F. Jícha [-] )

TJ Sokol Kozolupy
L. Šilhánek [-] - P. Pancurák [-] , J. Čech [-] , J. Fikar [-] , P. Pěchouček [-] (76. J. Kubát [-] ) , J. Beran [-] (31. O. Ptáček [-] ) , L. Řezáč [-] , T. Lemák [-] , M. Maštalíř [-] , V. Sláma [-] , J. Huleš [-]

ŽK: 91. V. Kvasnička - 70. L. Šilhánek , 91. T. Lemák .
Hráči zápasu: F. Jícha - V. Sláma .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MOLEK Eduard - KOVÁŘ Bronislav, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Nosek
Tip experta: výhra domácích

Rezervní tým Radnic hrající o udržení v posledních kolech zlepšil výkony doma, Kozolupy porazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích