Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 18:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbiroh doma remizoval s druhými Mladoticemi


Branky


13

Zbiroh ve 23. kole remizoval s Mladoticemi 2-2. Domácí ještě v 75. minutě vedli 2-1, ale v 82. minutě vyrovnal A. Kůsa. Poté měli hosté velký tlak a vypracovali si několik vyložených šancí, které ovšem ke své smůle neproměnili, a tak se nakonec museli spokojit pouze s bodem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

V prvním poločase byli diváci svědky vyrovnané hry, oba soupeři se oťukávali a vyčkávali na tu správnou příležitost k útoku. To se povedlo lépe hostům, kteří svou první vážnější šanci přetavili v gól. Ve 23. minutě si na centr ze strany naskočil O. Šiml a hlavou zakončil přesně k tyči. Vedení Mladotic však netrvalo dlouho, o deset minut později domácí Pondělík unikl po lajně, následně našel přihrávkou úplně volného Radošovského a ten už jen doklepl balón do brány, 1-1. Do konce prvního poločasu si ještě oba týmy vypracovaly jednu vyloženou šanci, ale ani jeden z nich nebyl v zakončení úspěšný. 

A. Kůsa zajistil Mladoticím bod

Po přestávce se hra přelévala z jedné strany na druhou a diváci se určitě nenudili. V 50. minutě O. Šiml zfauloval jednoho z domácích hráčů a za svůj zákrok obdržel žlutou kartu. V 75. minutě využil chyby hostující obrany Radošovský, následně přihrál do běhu Bystřickému a ten v samostatném úniku zkušeně překonal brankáře. Ani vedení Zbirohu netrvalo moc dlouho, v 82. minutě se po centru z pravé strany dostal k dorážce A. Kůsa a přesnou střelou vyrovnal na 2-2. V posledních deseti minutách měli hosté obrovský tlak, vytvořili si několik vyložených šancí, ale ke své smůle je neproměnili. Zbiroh remizoval ve 23. kole s Mladoticemi 2-2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: První poločas byl hodně vyrovnaný, soupeř šel do vedení, ale my jsme velmi rychle odpověděli. Po přestávce měli hosté herní převahu a více drželi balón na svých kopačkách, zatímco my jsme hrozili zejména z brejků. což nám ve výsledku přineslo gól na 2-1. Soupeř však brzy vyrovnal a ke konci nás dostal pod velký tlak, který jsme naštěstí přežili a díky tomu bereme aspoň bod.

TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: V první půlce se hrál vyrovnaný fotbal s minimem šancí na obou stranách. I v druhém poločase se hra přelévala z jedné strany na druhou a my jsme nakonec inkasovali druhý gól. Poté jsme ale na soupeře nastoupili a dostali jsme ho pod velký tlak, z kterého jsme vytěžili vyrovnávající gól. V posledních deseti minutách jsme měli minimálně tři vyložené šance, ale k naší smůle jsme je neproměnili, a proto si odvážíme pouze bod.



Sestavy


TJ Město Zbiroh
V. Březina [-] (20. K. Kučera [-] ) - M. Švehla [-] , Z. Dubček [-] , V. Ludvík [-] , N. Bittera [-] (63. L. Lojek [-] ) , T. Urx [-] (7. M. Fair [-] ) , M. Radošovský [-] , P. Chvojka [-] , J. Huňáček [-] , T. Pondělík [-] , V. Bystřický [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - D. Urban [-] (74. L. Šiml [-] ) , J. Kolář [-] , Š. Kůsa [-] , J. Krejčí [-] , O. Šiml [-] , A. Kůsa [-] , V. Frank [-] (65. T. Randa [-] ) , A. Tauchen [-] , O. Buchtelík [-] , V. Šiml [-]

ŽK: 90. L. Lojek - 50. O. Šiml .
Hráči zápasu: V. Ludvík - J. Krejčí .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Rada Aleš - KRAUS Jan, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Josef Nosek
Tip experta: remíza

Zbiroh na jaře doma ztratil body jen jednou a to těsnou porážkou 1:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza