3:2
(0:1)
10. J. Levý (p.)
71. J. Pěč
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 18:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto doma zdolalo Dýšinu a znovu zdramatizovalo boj o záchranu


Branky


52. M. Ineman , 69. J. Dvořák , 72. M. Ineman - 10. J. Levý (p.) , 71. J. Pěč
12

Mýto na domácím hřišti porazilo Dýšinu 3-2. Poslední tým soutěže má nyní 17 bodů a na předposlední Příkosice ztrácí už jen dva body, navíc má ještě jeden zápas k dobru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Dýšiny

Oba týmy v současné chvíli bojují o záchranu, a proto do zápasu vstoupily s velkým nasazením. Již v 10. minutě domácí brankář nedovoleně zastavil protihráče v pokutovém území a rozhodčí přisoudil penaltu Dýšině. K té se následně postavil Levý a poslal hostující tým do vedení. V dalších minutách se do šancí dostala obě mužstva, ale ani jedno si nevedlo ve finální fázi přesně. Diváci se určitě nenudili, jelikož se hra přelévala z jedné strany na druhou a utkání bylo oboustranně vyrovnané. Do kabin se odcházelo za jednogólového vedení hostů. 

Mýto utkání otočilo, na hřišti se hodně bojovalo

Do druhého poločasu vlétlo Mýto sebevědomě, v 52. minutě se dostal ke střele z hranice vápna Ineman a jeho pokus zapadl přesně k tyči. V 69. minutě obdržel balón domácí Dvořák, udělal protihráči kličku do vápna a poté střelou na zadní tyč poslal Mýto do vedení. Dýšina zahrozila z několika nebezpečných protiútoků a vypracovala si řadu šancí, vyrovnávací gól ale nepřicházel. To se změnilo v 71. minutě, kdy na konci rychlé akce stál Pěč a vyrovnal na 2-2. Remízový stav netrval ani minutu, pěkný centr ze strany si zpracoval Ineman a následnou střelou k tyči opět vrátil vedení domácímu týmu. Posledních 20 minut bylo poměrně vyhrocených, na hříšti se hodně bojovalo, faulovalo a rozhodčí neváhal vytahovat karty. Dýšina i přes velkou aktivitu nedokázala vyrovnat a ve 22. kole podlehla Mýtu 2-3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Ivan Honzík, trenér: Zápas byl poměrně vyrovnaný s mnoha šancemi na obou stranách. My jsme velmi rychle inkasovali, ale poté jsme výkon zlepšili a v druhém poločase jsme utkání dvěma góly otočili. Soupeř sice vyrovnal, ale vzápětí jsme si vzali vedení zpět. Závěr zápasu byl dost hektický, obě mužstva hodně bojovala a nic si nedarovala. My jsme nakonec vítězství uhájili a získali jsme důležité tři body.




Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - T. Hatina [-] , J. Pour [-] (87. J. Pelnas [-] ) , J. Mašek [-] (57. J. Dvořák [-] ) , O. Mašek [-] , M. Ineman [-] , S. Mackovič [-] , R. Lang [-] , M. Lenk [-] (74. L. Chmelík [-] ) , F. Sůva [-] , T. Vonášek [-]

FK Dýšina
R. Červený [-] - J. Soroka [-] , P. Kolář [-] , L. Hrdina [-] , D. Květoň [-] , V. Nový [-] , A. Paum [-] , V. Muzika [-] , P. Tesař [-] , J. Pěč [-] , J. Levý [-]

ŽK: 10. M. Matouš , 36. F. Sůva , 75. O. Mašek , 82. J. Pour , 89. L. Chmelík - 21. J. Soroka , 50. V. Nový , 73. J. Levý .
Hráči zápasu: M. Ineman .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Kulhánek Milan - VELÍŠEK Jiří, BÍBA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Keňo

Expert: Ondřej Buchtelík
Tip experta: výhra domácích

Mýto zabere a doma vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza