1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 18:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást se vrátil na vítěznou vlnu, odnesly to Plasy


Branky


90. M. Skuhrovec - 16. J. Vitouš , 44. J. Šuster , 78. V. Brůj , 85. A. Brýla (p.)
12

Plasy prohrály ve 22. kole s Chrástem 1-4. Hosté odčinili domácí porážku s Mladoticemi a díky zaváhání Touškova se posunuli na třetí místo, zatímco domácí se nadále trápí a čekají na výhru už osm utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení hostů

První vyloženou šanci diváci viděli ve 14. minutě, hostující Špánek vybojoval balón, následně ho přihrál Brýlovi, který ale nastřelil pouze brankáře. Chrást to nemuselo mrzet, jelikož o dvě minuty později sehráli pěknou akci na jeden dotek Vitouš se Špánkem a poté první jmenovaný nekompromisně zakončil k tyči. Hosté byli v prvním poločase hodně aktivní a další dvě slibné příležitosti spálil Kostifál. Plasům se nedala upřít bojovnost, ale v několika situacích zbytečně chybovaly, což vedlo k dalším šancím Chrástu. Hosté se dočkali v samém závěru prvního poločasu, ve 44. minutě si balón našel Šuster a a přesnou střelou zvýšil na 2-0. 

Domácí zlepšili výkon, na body ale nedosáhli

Po přestávce udělali oba trenéři několik změn v poli. Plasy nastoupily na soupeře nebojácně a prvních 15 minut bylo zcela v jejich režii. V 60. minutě nařídil rozhodčí nepřímý volný kop pro domácí tým, z toho však Plasy rovnou ohrozily branku a vstřelily gól, který ovšem vzápětí nemohl být dle pravidel uznán. Domácí se poté dostali k několika střelám, ale v brance Chrástu se vyznamenal skvělý Kokoška a šance soupeře zneškodnil. V 78. minutě se hosté prezentovali výborným presinkem, po kterém se zmocnil balónu Brýla a přesnou přihrávkou našel střídajícího Brůje, jenž nadvakrát překonal gólmana a upravil skóre na 3-0. V 85. minutě se jeden z domácích hráčů provinil faulem v pokutovém území a rozhodčí pískl penaltu. K té se postavil Brýla a bez problému ji proměnil. V nastavení se domácí dočkali aspoň snižujícího gólu, M. Skuhrovec využil dobrého postavení a hlavou snížil na konečných 1-4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: Je prohra a prohra. Za tu dnešní ale nemůžu říct klukům ani slovo, protože bojovali až do konce zápasu a to se cení. Je nám to však prd platné, když nahráváme soupeři a ten nám potom dává snadné branky. Asi rozhodla situace, kdy jsme za stavu 0-2 vstřelili branku, ale ta nám vzápětí nebyla uznána.

FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a po zásluze jsme vstřelili vedoucí branku. Poté jsme si dokázali vytvořit další vyložené šance a jednu z nich jsme těsně před koncem prvního poločasu proměnili. Po přestávce na nás soupeř vlétl a v prvních 15 minutách byl jednoznačně lepší. Nás ovšem několikrát podržel skvělý brankář a postupem času jsme opět převzali otěže utkání. V závěru zápasu se nám podařilo vstřelit ještě dva góly, na kterých měli velký podíl naši dorostenci. Soupeř v nastavení zaslouženě snížil, ale na naší výhře už to nic nezměnilo. V zápase jsme podali velmi dobrý týmový výkon a těší mě, že jsem do utkání opět zapojil několik dorostenců.



Sestavy


TJ Sokol Plasy
R. Šott [-] - M. Beránek [-] , P. Jílek [-] , N. Švarc [-] , F. Hořejší [-] , M. Netušil [-] (21. J. Němeček [-] ) , M. Brejník [-] , J. Kala [-] (56. P. Ryšica [-] ) , J. Fidler [-] (79. T. Prigl [-] ) , D. Koudele [-] , J. Babuška [-] (56. M. Skuhrovec [-] )

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - J. Špánek [-] (81. V. Ranc [-] ) , R. Pour [-] (81. L. Zelinka [-] ) , J. Kostifál [-] (46. M. Nový [-] ) , M. Bórik [-] (61. V. Brůj [-] ) , J. Šuster [-] , P. Korelus [-] , T. Rada [-] , D. Tupý [-] , J. Vitouš [-] , A. Brýla [-]

ŽK: 68. J. Fidler , 84. F. Hořejší - 39. M. Bórik , 61. M. Nový , 80. D. Tupý , 82. P. Korelus .
Hráči zápasu: A. Brýla , J. Kokoška .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NESVADBA Karel - BRAUN Daniel (N), JEŽEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Ondřej Buchtelík
Tip experta: výhra hostů

Chrást už jednou Plasy porazil a myslím, že to zopakuje.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů