0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:30

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást prohrál v domácím prostředí poprvé od září, nestačil na Mladotice


Branky


26. A. Tauchen , 66. Š. Kůsa , 89. A. Kůsa
14

Chrást prohrál ve 21. kole s Mladoticemi 0-3. Fotbalisté Chrástu doma téměř body neztrácí, naposled zde podlehli v září Touškovu. Hosté předvedli výborný týmový výkon a po zásluze si odvezli 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tauchen otevřel skóre zápasu

Od začátku zápasu se oba týmy snažily držet míč na zemi a kombinovat. Diváci určitě nebyli zklamání, protože byl k vidění pohledný fotbal z obou stran. V 16. minutě zajel do protihráče Janský a po svém zákroku viděl žlutou kartu. Mladotice udeřily ve 26. minutě, jeden z hostujících hráčů poslal krásný centr za obranu, který z voleje usměrnil po zemi k tyči Tauchen. Chrást mohl odpovědět vzápětí, rozehrávky přímého volného kopu z 25 metrů se ujal Brýla a následnou střelou orazítkoval břevno. Ve 36. minutě musel na domácí straně střídat zraněný Švajcr a místo něj přišel Černý. Zbytek první poločasu byl velmi vyrovnaný, hra se přelévala z jedné strany na druhou, k další vyložené šanci to ale nevedlo. 

Hosté přidali další dvě branky

Po přestávce udělali oba trenéři několik změn v poli. V 64. minutě se dalším nedovoleným zákrokem provinil hostující Janský a jelikož už jednu žlutou kartu měl, následovala červená. Oslabení hosté však o dvě minuty později opět skórovali, O. Šiml nejdříve vybojoval balón a poté našel krásnou přihrávkou volného Š. Kůsu, který už měl lehkou úlohu a dopravil míč do brány. Fotbalisté Chrástu rozhodně za soupeřem nezaostávali, ale do vyložených šancí se dostávali jen zřídka a když už se jim to podařilo, tak byli nepřesní v koncovce. V 89. minutě se hosté prosadili potřetí, k dorážce v malém vápně se dostal A. Kůsa a přesnou střelou uzavřel skóre na konečných 3-0. 



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: Dnešní utkání bylo od začátku vyrovnané, chvíli jsme měli tlak my, chvíli zase soupeř. My jsme asi byli více na balónu, ale fotbal se samozřejmě hraje na góly, a ty jsme bohužel nevstřelili. V posledních zápasech nás provází střelecká nemohoucnost a dnes se to opět potvrdilo. Největší šanci jsme měli z přímého volného kopu, ale krásná střela bohužel skončila na břevně. Soupeř dokázal využít všechny své šance a mě nezbývá nic jiného, než mu za předvedený výkon a zisk tří bodů pogratulovat.

TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: Musím říct, že utkání bylo v poli hodně vyrovnané, ale my jsme si dokázali vytvořit víc vyložených šancí, které jsme následně i proměnili. Soupeř několikrát zahrozil, kromě přímého volného kopu, kdy krásnou střelou nastřelil břevno a jedné další šance v druhém poločase, si však další tutovky nevytvořil. My jsme podali výborný týmový výkon a po zásluze jsme zvítězili.



Sestavy


FC Spartak Chrást
V. Klik [-] - P. Švajcr [-] (36. V. Černý [-] ) , Š. Fabián [-] , J. Kostifál [-] (69. P. Franta [-] ) , M. Bórik [-] (64. V. Ranc [-] ) , J. Šuster [-] , P. Korelus [-] , T. Rada [-] , D. Tupý [-] , J. Vitouš [-] , A. Brýla [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - O. Buchtelík [-] , V. Frank [-] , A. Tauchen [-] , V. Šiml [-] - Š. Kůsa [-] (83. F. Buchtelík [-] ) , O. Šiml [-] , A. Kůsa [-] , D. Janský [-] - D. Urban [-] (46. L. Šiml [-] ) , J. Kolář [-] (70. J. Krejčí [-] )

ŽK: 52. J. Kostifál , 84. P. Franta - 16. D. Janský , 78. O. Šiml , 86. F. Buchtelík . ČK: 64. D. Janský .
Hráči zápasu: A. Tauchen , V. Šiml .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: HEBR David - KRAUS Jan, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Adam Paum
Tip experta: výhra hostů

Zajímavý zápas, oba týmy hrajou dobrý fotbal, ale Mladotice jsou za mě lepší, takže vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích