6:2
(2:0)
53. M. Janák (p.)
89. M. Bajanaru
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto si doma zastřílelo proti Příkosicím


Branky


1. J. Vild (p.) , 16. F. Sůva , 51. O. Mašek , 62. J. Dvořák , 74. M. Melka , 87. M. Melka - 53. M. Janák (p.) , 89. M. Bajanaru
14

Mýto odčinilo vysokou prohru z Chrástu a doma porazilo Příkosice 6-2. Domácí tým měl po celé utkání herní převahu a nakonec diváci viděli hned osm gólů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta hned v 1. minutě

Již v 1. minutě byli diváci svědky pokutového kopu. Faulem se provinil jeden z hostujících hráčů a rozhodčí se moc dlouho nerozmýšlel. Obrovskou šanci ke skórování proměnil bez problému Vild. Mýto rychlá branka nakopla a a během pár minut si vytvořilo další příležitosti. V 16. minutě se po centru ze strany odrazil míč k úplně volnému Sůvovi, který ho z první napálil do odkryté brány. Poté se domácí trochu nechali ukolébat dvougólovým náskokem a ke slovu se dostaly Příkosice. Žádnou ze svých šancí však nedokázaly využít.

Druhý poločas nabídl šest branek

Mýto nastoupilo do druhého poločasu koncentrovaně, hned v 51. minutě se Mašek krásně uvolnil ve vápně a střelou na vzdálenější tyč zvýšil už na 3-0. V 53. minutě se skóre měnilo znovu, ale tentokrát na druhé straně. Jeden z domácích hráčů se provinil faulem v pokutovém území a sudí přisoudil penaltu pro Příkosice. Té se ujal Janák a bezpečně ji proměnil. Domácí zareagovali rychle, v 62. minutě se Dvořák prosadil hlavou po centru ze strany a vrátil Mýtu tříbrankové vedení. V 74. minutě využil dobrého postavení v pokutovém území M. Melka a přesnou střelou upravil skóre už na 5-1. Stejný hráč se trefil ještě v 87. minutě a Mýto už vedlo o pět gólů. Poslední slovo měly Příkosice, v 89. minutě hezky přeloboval brankáře Bajanaru a upravil skóre na konečných 6-2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Ivan Honzík, trenér: Velmi rychle jsme si vypracovali dvougólové vedení, ale poté jsme úplně přestali hrát. Naštěstí jsme v druhém poločase zase zapnuli a odměnou nám byly další čtyři góly, které nakonec vedly k vysokému vítězství.




Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - O. Mašek [-] (61. J. Dvořák [-] ) , J. Vild [-] , J. Pelnas [-] (32. J. Mašek [-] ) , J. Masopust [-] (61. D. Mátl [-] ) , F. Sůva [-] (61. S. Mackovič [-] ) , M. Melka [-] , J. Melka [-] , M. Lupáč [-] , J. Lenk [-] (46. P. Bejček [-] ) , T. Vonášek [-]

TJ Čechie Příkosice
- P. Šmolík [-] , V. Nový [-] (40. J. Šmolík [-] ) , O. Kapoun [-] (66. M. Bajanaru [-] ) , V. Šmolík [-] , J. Čada [-] , L. Forejt [-] , J. Pour [-] (46. O. März [-] ) , R. Krátký [-] , M. Janák [-] , J. Burda [-] , P. Gosza [-]

ŽK: 57. O. Kapoun .
Hráči zápasu: J. Melka , J. Vild .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Červený Václav - KRATOCHVÍL Jiří (N), FRNKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Petr Šmolík
Tip experta: výhra hostů

Pro nás jedna z posledních příležitostí, jak si nenechat odskočit týmy těsně nad námi. Doufám a věřím, že se nám to povede za 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů