0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Zruče a Chrástu branku nepřinesl


Branky


14

Zruč remizovala na domácím hřišti s Chrástem 0-0. Hosté byli v zápase aktivnějším týmem, ale žádnou ze svých šancí nedokázali využít, zatímco Zruč podala velmi dobrý defenzivní výkon, který jí nakonec zajistil bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Chrást vstoupil do utkání velmi aktivně a od úvodních minut soupeře přehrával. Hosté zahrozili z několika standardních situací, pokoušeli se o střelbu a kombinaci, v zakončení si však vedli nepřesně a nebo jejich šance pochytal pozorný brankář Trnka. Zruč dobře bránila, ale ve 29. minutě musel domácí trenér Polák sáhnout ke dvěma střídáním. Kvůli zranění už v utkání nemohli pokračovat Bidzilja a Mošna, kteří byli nahrazeni Králem a Riedlem. Na straně hostů si v prvním poločase vypracovali největší šance J. Král a Rada, ale oba selhali v zakončení. 

Ani v druhé půlce se diváci gólu nedočkali

Druhý poločas pokračoval v nastavené hře. Chrást lépe kombinoval, snažil se o gól, ve finální fázi mu však chyběla přesnost. Domácí se mohli spolehnout na dobře fungující obranu v čele s výborným gólmanem. Oba trenéři udělali v druhé půlce několik změn, kýžený efekt to ovšem nepřineslo. Asi největší šanci spálil na hostující straně J. Král, který byl jednoznačně nejnebezpečnějším hráčem Chrástu. Diváci se nakonec branky nedočkali, a tak se týmy rozešly smírně po remíze 0-0. Zruč je s 26 body na osmém místě, zatímco Chrást je s 39 body třetí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Dnes jsem byl spokojený s přístupem všech hráčů, zodpovědně jsme bránili a viděl jsem u nás velké nasazení. O kvalitách Chrástu jsme věděli, je to mladé a dobře fyzicky připravené mužstvo. Troufnu si ale tvrdit, že je remíza zasloužená. Soupeř měl více ze hry, spoustu střel a závarů, ale tutovku si nevybavím. V dané situaci je pro obě mužstva asi bod málo, ale my jsme za něj šťastnější. Mrzí mě jen, že máme zase dvě zranění v prvním poločase. Doufám, že se kluci dají do kupy.

FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: Od úvodních minut jsme vytvořili na soupeře tlak. Na naší straně byla k vidění řada pěkných akcí, střeleckých pokusů nebo jiných šancí, ale koncovka nás poslední zápasy trápí a to se potvrdilo i dnes. Konečná remíza je pro nás určitě málo, jelikož jsme si v zápase dokázali vytvořit dostatek příležitostí ke vstřelení branky, které jsme bohužel nedokázali proměnit.



Sestavy


TJ Zruč B
V. Trnka [-] - M. Mošna [-] (29. A. Král [-] ) , V. Mašek [-] (67. M. Polák [-] ) , J. Šnajdr [-] , O. Mašek [-] , M. Špicl [-] , J. Motyčák [-] (77. P. Mancl [-] ) , M. Pechman [-] (46. M. Klail [-] ) , Š. Bidzilja [-] (29. P. Riedl [-] ) , P. Záhořík [-] , M. Hájek [-]

FC Spartak Chrást
V. Klik [-] - R. Pour [-] , M. Chládek [-] , J. Kostifál [-] , J. Král [-] (71. P. Švajcr [-] ) , J. Šuster [-] , P. Korelus [-] , T. Rada [-] , D. Tupý [-] , J. Vitouš [-] , A. Brýla [-]

ŽK: 57. P. Záhořík , 64. M. Hájek , 90. O. Mašek - 83. A. Brýla .
Hráči zápasu: V. Trnka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - ŘEZÁČ Petr (N), ZELINKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Petr Šmolík
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že střelecký prach Chrástu nedojde ani v tomto zápase a hosté vyhrají větším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů