M. Krč 19.
J. Toman 40. (p.)
2:7
(2:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan naděloval v Radnicích, soupeře zničil sedmi góly!


Branky


19. M. Krč , 40. J. Toman (p.) - 17. D. Dergachov , 20. D. Dergachov , 29. P. Matula , 35. M. Koranda , 79. J. Reischig , 83. P. Matula , 89. P. Matula (p.)
14

Slovan ve 20. kole potvrdil vzrůstající formu a Radnice deklasoval vysoko 7-2. Diváci viděli v divokém prvním poločase hned šest gólů a hosté šli do kabin za dvougólového vedení. Po přestávce Slovan úřadoval až v poslední desetiminutovce, kdy vstřelil další tři branky a dokráčel si pro vysokou výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek v první půli, Korandův gól rabonou

Slovan od úvodních minut přehrával soupeře a jeho aktivita se vyplatila v 17. minutě, kdy po pěkné přihrávce obdržel balón Dergachov, chytře se uvolnil a přesnou střelou otevřel skóre utkání. Vedení Slovanu však netrvalo ani dvě minuty, po standardní situaci hostů domácí sehráli rychlý protiútok, na jehož konci byl Krč, který střelou k tyči vyrovnal na 1-1. Divoké tři minuty zakončil ve 20. minutě Dergachov, jenž po pohledné týmové akci přidal svou druhou branku v zápase. Slovan ještě přidal na aktivitě a ve 29. minutě skóroval potřetí, když se prosadil kapitán Matula. Nejhezčí moment prvního poločasu ovšem nastal ve 35. minutě, Koranda nejdřív přešel přes protihráče a poté rabonou zvýšil už na 4-1. Ve 40. minutě se dalšího snížení dočkali domácí, jeden z hostujících hráčů se provinil faulem v pokutovém území a rozhodčí přisoudil penaltu Radnicím. K té se postavil Toman a přesnou střelou snížil na 2-4. 

Slovan třikrát udeřil v poslední desetiminutovce, Matula si připsal další hattrick

Na obou stranách došlo v druhém poločase k několika změnám. Slovan si zkušeně hlídal dvoubrankový náskok, ale poměrně dlouhou dobu se nemohl dostat do vyložené šance. Radnice se snažily zápas zdramatizovat, jejich útočná snaha však narazila na připravenou obranu soupeře nebo skončila nepřesnou kombinací. Hosté se znovu rozjeli až 10 minut před koncem. Nejdříve se v 79. minutě trefil střídající Reischig a poté se v 83. minutě uvedl krásnou samostatnou akcí Matula, jenž vsítil svou druhou branku v utkání. V 89. minutě fauloval v pokutovém území jeden z domácích obránců a sudí tentokrát pískl penaltu pro Slovan. Pokutový kop bezpečně proměnil Matula, čímž dokonal hattrick a uzavřel skóre na konečných 7-2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice B
Roman Kokoška, trenér:

SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: Po delší době jsme si připsali jednoznačné vítězství a myslím si, že jsme celý zápas měli pod kontrolou. V druhém poločase přišlo pár hluchých míst, ale v závěru utkání jsme se znovu rozjeli a přidali jsme další tři branky.



Sestavy


TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - M. Krč [-] , B. Mada [-] (53. T. Otto [-] ) , J. Smeták [-] (60. M. Engl [-] ) , J. Štrunc [-] (80. A. Hanych [-] ) , K. Janata [-] , J. Toman [-] , V. Kvasnička [-] , J. Kesner [-] , P. Kočka [-] , P. Kabát [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
J. Kabourek [-] - P. Matula [-] , M. Ráb [-] (60. A. Žák [-] ) , M. Cigler [-] , D. Daniel [-] (68. J. Reischig [-] ) , D. Dergachov [-] , M. Koranda [-] , F. Šmůla [-] (77. M. Kolečko [-] ) , I. Pinke [-] (68. O. Nosek [-] ) , O. Žák [-] , M. Makkai [-]

ŽK: 62. P. Kabát , 65. V. Kvasnička - 60. M. Cigler .
Hráči zápasu: M. Koranda , M. Ráb .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Ruda Daniel - KOFROŇ Vladislav (N), VOLF Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Petr Šmolík
Tip experta: výhra hostů

Radnice B nám na jaře ukazují, že hrát s hráči z áčka a bez nich je velký rozdíl. Tento týden má jejich áčko našlapaný program, tak jsem zvědavý, jak si s tím Radničtí poradí. Tipuji ale jasnou výhru Slovanu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů