2:3
(1:2)
14. F. Melka (vl.)
34. M. Habr
52. M. Svoboda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 13:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Radnice potvrdily formu ve Volduchách a vyhrály potřetí v řadě


Branky


17. D. Rieger , 53. J. Straka - 14. F. Melka (vl.) , 34. M. Habr , 52. M. Svoboda
11

Radnice v 19. kole předvedly velmi dobrý výkon a z Volduch vezou cenné tři body po výhře 3-2. Hosté se po třech vítězstvích v řadě posunuli už na 11. pozici, soupeři za nimi mají ovšem zápasy k dobru, Volduchy jsou na šestém místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v prvním poločase

Radnice byly od začátku hladové a ve 14. minutě šly po zásluze do vedení, Habr vyslal krásný centr do vápna, který si nešťastně do vlastní brány srazil hlavou Melka. Těsný náskok hostujícího týmu však netrval dlouho, v 17. minutě se krásnou individuální akcí prezentoval Rieger, nejdříve protihráči nasadil jesličky a poté přesnou střelou vyrovnal na 1-1. Ve 34. minutě Svoboda našel perfektní přihrávkou Habra a ten přesným zakončením zvýšil na 2-1. Ve 39. minutě se provinil nedovoleným zákrokem hostující Kesner a rozhodčí okamžitě tasil žlutou kartu. 

Radnice těsný náskok udržely

Úvod druhého poločasu byl ve znamení branek na obou stranách. V 52. minutě Toman vyslal krásnou přihrávkou do úniku Svobodu a ten střelou k tyči zvýšil už na 3-1 z pohledu Radnic. V 53. minutě ale domácí zareagovali, na konci pohledné týmové akce stál Straka, jenž střelou z první snížil na 2-3. Poté se na hřišti trochu přiostřilo, oba týmy si nic nedarovaly a sudí musel několikrát sáhnout po žluté kartě. Nutno dodat, že některé zákroky by možná snesly i přísnější ohodnocení. Ve zbývajícím čase se diváci určitě nenudili, protože se hrálo stylem nahoru dolů a šance na skórování měla obě mužstva. Radnice jednobrankový náskok udržely a v 19. kole porazily Volduchy 3-2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Volduchy
Emil Gvizd, trenér: V dnešním zápase se na nás trochu podepsala absence několika klíčových hráčů. Za stavu 2-3 jsme Radnice dostali pod tlak, ale naše útočná snaha bohužel končila na hranici pokutového území. Soupeř si šel více za výhrou, hodně bojoval a myslím si, že po zásluze bere tři body.

TJ Sokol Radnice B
Roman Kokoška, trenér: Dnešní vítězství považuji za hodně ubojované. V zápase jsme měli trochu navrch, ale soupeř se na nás vždy dokázal gólově dotáhnout. Za stavu 3-2 bylo utkání velmi otevřené s šancemi na obou stranách. Zároveň některé zákroky byly hodně za hranou a možná by si zasloužily i červenou kartu. Nicméně my jsme jednogólový náskok udrželi až do konce utkání a z Volduch si odvážíme velmi cenné tři body.



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - R. Hoblík [-] , F. Melka [-] (73. L. Aubrecht [-] ) , J. Bron [-] (82. M. Ernest [-] ) , J. Bezděk [-] (51. J. Brych [-] ) , D. Rieger [-] , J. Přibík [-] (82. M. Ernest [-] ) , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , R. Pernica [-] , J. Nedorost [-]

TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - D. Rýdl [-] , T. Kroc [-] (70. M. Engl [-] ) , J. Toman [-] , M. Habr [-] (73. B. Mada [-] ) , M. Svoboda [-] , V. Kvasnička [-] , P. Kalaš [-] (22. J. Štrunc [-] ) , J. Kesner [-] , P. Kočka [-] , P. Kabát [-]

ŽK: 55. F. Melka , 92. R. Pernica - 39. J. Kesner , 81. P. Kočka , 92. J. Toman .
Hráči zápasu: D. Rýdl , M. Svoboda .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: SLABÝ Otto - MĚŘIČKA Vojtěch, HAVRÁNEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Václav Mašek
Tip experta: výhra domácích

Zápasy ve Volduchách jsou vždy náročné. Domácí poslední tým tabulky porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích