3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan doma otočil utkání s Plasy a dál vede soutěž


Branky


63. M. Kolečko , 70. M. Cigler , 89. P. Matula (p.) - 8. M. Sudík
12

Slovan nepřipustil překvapení a v 19. kole vyhrál nad Plasy 3-1. Favorit po prvním poločase prohrával 0-1, ale po přestávce třemi góly otočil utkání a připsal si třetí vítězství za sebou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Favorit vstoupil do zápasu špatně, fotbalisté Slovanu mezi sebou špatně komunikovali, hráli bez nasazení a vůbec se nemohli dlouhou dobu dostat do zápasu. Toho okamžitě využil soupeř, po chybě domácího gólmana vstřelil v 8. minutě vedoucí branku Sudík. Plasy úvodní branka nakopla a postupně si vypracovaly další slibné šance, které ale neproměnily. Slovan byl v prvních 45 minutách neškodný a když už se hráči dostali do zajímavé šance, tak přišlo nepřesné zakončení. Plasy byly jednoznačně lepším mužstvem a do kabin odcházely s jednogólovým náskokem. 

Slovan utkání otočil třemi góly

O přestávce si zřejmě hráči Slovanu vyříkali pár věcí, protože v druhém poločase to byl diametrálně odlišný výkon. V 57. minutě domácí trenér stáhl ze hry Šmůlu a místo něj přišel Kolečko. Že to byl dobrý tah, se ukázalo za šest minut. Po závaru v pokutovém území jeden z hostujících hráčů špatně odkopl balón, následoval přesný centr ze strany do vápna, kde číhal právě střídající Kolečko, který už jen uklidil míč do odkryté branky. V 70. minutě vyzkoušel Cigler pozornost gólmana, jeho střela doprostřed nebyla nijak razantní, ale hostujícímu brankáři nešťastně propadla a bylo to 2-1 pro Slovan. V 89. minutě se jeden z hostujících hráčů provinil faulem v pokutovém území a rozhodčí ihned ukázal na značku penalty. K té se postavil kapitán Matula a bezpečně ji proměnil. V nastavené dostali ještě zbytečné druhé žluté karty domácí Ráb a hostující Jílek a oba museli předčasně opustit hřiště. Slovan otočil utkání a Plasy porazil 3-1. 



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: V prvním poločase jsme podali hodně špatný výkon, hráli jsme bez nasazení, chuti a špatně jsme komunikovali. O přestávce jsme museli trochu zvýšit hlas a pár věcí si vyříkat. To mělo kýžený efekt, jelikož jsme v druhém poločase třemi góly utkání otočili a po zásluze jsme vyhráli.

TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: Máme stále stejný problém. Dáme góla a hrajeme dobře, následně můžeme přidat i další branky, ale šance neproměníme. Poté inkasujeme po naší chybě a je po zápase. Stále dokola se opakuje stejný scénář.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - P. Matula [-] , M. Ráb [-] , M. Cigler [-] , D. Daniel [-] (66. J. Reischig [-] ) , D. Dergachov [-] , M. Koranda [-] , F. Šmůla [-] (57. M. Kolečko [-] ) , I. Pinke [-] , O. Žák [-] , M. Makkai [-]

TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - T. Hloušek [-] , P. Jílek [-] , J. Fidler [-] , F. Hořejší [-] , M. Netušil [-] , P. Háva [-] (53. J. Babuška [-] ) , J. Kala [-] , M. Sudík [-] (70. J. Skuhrovec [-] ) , D. Koudele [-] , M. Skuhrovec [-] (73. M. Halilov [-] )

ŽK: 32. M. Koranda , 77. M. Ráb - 33. P. Háva , 40. M. Netušil , 48. J. Švajdlenka , 87. P. Jílek , 88. D. Koudele . ČK: 91. M. Ráb - 91. P. Jílek .
Hráči zápasu: M. Cigler .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Kraus Jan - ADÁMEK Filip, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Václav Mašek
Tip experta: výhra domácích

Jeden z lídrů soutěže Slovan nebude chtít dopustit překvapení a v domácím prostředí zůstanou všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích