2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 13:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov těsně zvítězil na půdě Dýšiny, o třech bodech rozhodl Škopek


Branky


19. J. Levý , 20. J. Pěč - 12. T. Janda , 40. Z. Hlous , 79. Z. Škopek
11

Úněšov vyhrál v 19. kole na půdě Dýšiny 3-2. Vyrovnané utkání rozhodl v 79. minutě Zdeněk Škopek. Úněšov se tak po týdnu vrátil na vítěznou vlnu a na jaře ještě nenašel přemožitele. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

První minuty zápasu nabídly vyrovnanou podívanou, oba týmy spoléhaly na rychlý přechod do útoku a ve 12. minutě toho využili hosté, kdy se krásně trefil Janda. Vedení Úněšova však netrvalo dlouho, v 19. minutě zahrávali domácí přímý kop ze slibné pozice. Míč si postavil Levý a nádhernou střelou k tyči vyrovnal na 1-1. O minutu později Dýšina sehrála krásnou akci na jeden dotek, na jejímž konci stál Pěč, jenž svou osmnáctou brankou v sezóně upravil skóre na 2-1. Úněšov do konce prvního poločasu stupňoval svůj tlak a ve 40. minutě se dočkal vyrovnání. Hlous se moc nerozpakoval a přesnou střelou překonal brankáře soupeře. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu 2-2. 

Škopek rozhodl o vítězství Úněšova

V 59. minutě se M. Mižár provinil nedovoleným zákrokem a rozhodčí vytáhl rovnou červenou kartu. Dýšina měla k dispozici téměř 35 minutovou přesilovku, ale jen stěží překonávala dobře fungující obranu Úněšova. Paradoxně to byli hosté, kdo vstřelil další branku. V 79. minutě napřáhl ze střední vzdálenosti Škopek a jeho přesná střela zapadla k tyči. Dýšina už obranný val soupeře nepřekonala, a tak musela zkousnout hořkou porážku. Úněšov zůstal neporažen i v šestém utkání na jaře a vyhoupl se už na čtvrtou příčku, Dýšina je desátá. 



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Josef Aubrecht, trenér: Utkání jsme začali poměrně nervózně, což mělo za důsledek brzký inkasovaný gól. Během minuty jsme však výsledek otočili a měli jsme i další šance, které jsme bohužel neproměnili. V druhém poločase se nám vůbec nedařilo ve finální fázi a oslabeného soupeře jsme nedokázali překonat. Naopak jsme chvíli před koncem znovu inkasovali a bohužel prohráli.

TJ Slavia Úněšov
Daniel Vávra, hráč: Utkání bylo vyrovnané, ale po celou dobu jsme cítili, že jsme schopní zápas vyhrát. To se nakonec povedlo, i přes vyloučení našeho hráče cca v 60. minutě. Jsme rádi, že ze hřiště soupeře vezeme všechny body. Více se k zápasu a hlavně k rozhodčím vyjadřovat nebudeme.



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - D. Květoň [-] , J. Levý [-] , V. Muzika [-] , P. Tesař [-] , J. Pěč [-] , J. Soroka [-] , V. Totzauer [-] , A. Paum [-] , J. Ranc [-] (46. L. Hrdina [-] ) , J. Mužík [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - D. Šura [-] , M. Hlous [-] , M. Mižár [-] , M. Tureček [-] (90. J. Kačírek [-] ) , Z. Škopek [-] , D. Vávra [-] , Z. Hlous [-] , Z. Kasýk [-] (88. T. Nenček [-] ) , T. Janda [-] , R. Šváb [-]

ŽK: 35. J. Soroka , 43. V. Muzika , 78. D. Květoň , 79. J. Levý - 26. D. Šura , 34. Z. Hlous , 56. Z. Škopek , 59. Z. Kasýk . ČK: 59. M. Mižár .
Hráči zápasu: Z. Škopek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - VELÍŠEK Jiří, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Václav Mašek
Tip experta: výhra hostů

Úněšov se na jaře sešel s dobrou formou, ale také bude záležet na střeleckém apetitu domácího Jakuba Pěče. Tipuji výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů