2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice potvrdily roli favorita a doma porazily Zruč


Branky


12

Mladotice zvítězily v 19. kole nad Zručí 2-0. Domácí byli po celý zápas lepším týmem a o jejich vítězství rozhodli Janský s O. Buchtelíkem. Mladotice jsou po další výhře na třetím místě, zatímco Zruč je osmá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná herní převaha Mladotic

Mladotice od začátku dobře kombinovaly, držely balón na svých kopačkách a Zruč pomalu přehrávaly. I přesto měli hosté první vážnější šanci v zápase, kdy jejich kapitán utekl domácí obraně a byl zastaven až brankářem. Velmi sporný moment, který si říkal o pokutový kop, rozhodčí vyhodnotil jinak a penalta se nekopala. Hostující kapitán Hakr však s nepěkným šrámem musel střídat. Ve 37. minutě se krásnou indiviuální akcí prezentoval Janský, jenž obešel několil protihráčů, postupně se prokličkoval až před samotného brankáře a přesnou střelou otevřel skóre zápasu. 

O. Buchtelík pojistil vítězství

Po přestávce domácí Zruč tlačili, ale chyběl jim větší klid a přesnost ve finální fázi. Druhé branky se nakonec Mladotice dočkaly v 60. minutě. O. Buchtelík se odhodlal ke střele z velké vzdálenosti, balón lehce tečoval hlavou jeden z hostujících obránců, čímž dráhu střely trochu změnil a ta překvapila bezmocného gólmana Zruče. Ve zbývajícím čase se fotbalisté Mladotic dostali minimálně do dalších třech vyložených šancí, ale třetí branku už nepřidali. Zruč několikrát fantasticky podržel brankář Trnka. Mladotice vyhrály podruhé za sebou a stále se drží na třetím místě, Zruč je osmá. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: Určitě jsme dnes měli pár slabších momentů, ale myslím si, že jsme si od začátku utkání šli za vítězstvím. První poločas byl poměrně vyrovnaný, ale nám se podařilo vstřelit gól po krásné individuální akci. V druhém poločase už jsme byli jasně lepším týmem a vítězství jsme pojistili druhou brankou.

TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Dnešní utkání se mi hodnotí těžko, domácí byli určitě lepším týmem, ale my jsme jim to naším přístupem hodně ulehčili. Jako kdybychom nevěřili ve výhru, bez nasazení, bojovnosti, chuti. Zájem jsem viděl tak u 3 hráčů. Nicméně si neodpustím komentář k rozhodčím. Absolutně nechápu neodpískání penalty na našeho kapitána, který po zákroku musel střídat. V zápase byla spousta nepřesných výroků. Mrzí mě, že je dnes trend hlídat si hlavně, aby měl každý na střídačce správné označení a co se děje na hřišti, to jim uniká. No nic, příště to doma musí odnést Chrást.



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] (90. M. Sebránek [-] ) - F. Buchtelík [-] , D. Urban [-] (55. L. Šiml [-] ) , Š. Kůsa [-] , D. Janský [-] , J. Krejčí [-] , A. Kůsa [-] (84. R. Kučera [-] ) , A. Tauchen [-] , V. Frank [-] (46. T. Krofta [-] ) , O. Buchtelík [-] , V. Šiml [-]

TJ Zruč B
V. Trnka [-] - J. Šnajdr [-] , V. Mašek [-] (67. M. Polák [-] ) , M. Hakr [-] (30. M. Kraus [-] ) , L. Husník [-] , M. Špicl [-] , J. Motyčák [-] (67. O. Vaňourek [-] ) , M. Pechman [-] , P. Riedl [-] , J. Štafl [-] (47. P. Mancl [-] ) , M. Klail [-] (67. O. Lopata [-] )

ŽK: 64. F. Buchtelík - 6. L. Husník , 61. M. Špicl , 79. O. Vaňourek , 89. M. Polák .
Hráči zápasu: O. Buchtelík .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: Ruda Daniel - SLADKÝ Stanislav, KLIK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Václav Mašek
Tip experta: remíza

Mladotice jsou velký aspirant na postup do A. třídy, přesto věřím, že zvládneme přivést alespoň bod. V minulém kole se nám gólově odšpuntoval střelec Michal Hakr a určitě na to v dalším kole naváže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích