3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2023 18:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto v dohrávce porazilo druhé Mladotice


Branky


16

Mýto v dohrávce 18. kola porazilo Mladotice 3-0. Domácí tým se nečekaným vítězstvím nad favoritem odlepil z posledního místa, kde ho vystřídaly Příkosice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Mýto, posilněno několika hráči z A týmu, předvádělo dobrou kombinaci a Mladotice zpočátku přehrávalo. Domácí svou aktivitu využili ve 14. minutě, kdy se v pokutovém území soupeře dostal k balónu Vonášek a z otočky překonal brankáře. Hosté si vzápětí vypracovali několik zajímavých šancí na snížení, ale domácí brankář tým podržel a příležitosti Mladotic zlikvidoval. Ve 36. minutě udeřilo opět Mýto, pohlednou individuální akci gólově zakončil Mašek a upravil skóre na 2-0. Ve 44. minutě zajel do protihráče hostujícíc Urban a za svůj zákrok viděl po zásluze žlutou kartu. 

Mackovič pojistil vítězství

Druhý poločas probíhal hodně podobně jako ten první. Oba týmy se střídaly v herní převaze, Mladotice si opět dokázaly vytvořit několik slibných šancí, ale domácí brankář Matouš chytal výborně. V 67. minutě využil přesný centr ze strany domácí Mackovič a hlavou zvýšil už na 3-0 pro Mýto. Hosté reagovali na nepříznivý vývoj utkání několika střídáními. Mýto však poslední dvacetiminutovku zvládlo a třígólový náskok udrželo. Domácí získali v dohrávce 18. kola velmi důležité tři body, díky kterým se odlepili ode dna tabulky a poskočili na předposlední místo, Mladotice zůstávají na druhé pozici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Ivan Honzík, trenér: Do zápasu jsme vstoupili výborně a vstřelili jsme rychlý gól. Soupeř měl rovněž několik šancí, ale nás výborným výkonem podržel brankář. Do konce prvního poločasu jsme skóre navýšili a vypracovali jsme si i řadu dalších příležitostí, které jsme ovšem neproměnili. Po přestávce se nám podařilo vstřelit ještě třetí branku a v klidu jsme si dokráčeli pro důležité tři body.

TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: Soupeř šel do zápasu s několika posilami z A týmu a od začátku to bylo hodně znát. Bohužel jsme brzy inkasovali a naše vyložené šance zneškodnil skvělý gólman domácích. Mýto přidalo další dvě branky a my jsme tentokrát vyšli gólově naprázdno, díky čemuž jsme odjeli bez bodu.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - T. Hatina [-] (87. L. Szalai [-] ) , O. Mašek [-] (67. J. Dvořák [-] ) , J. Mašek [-] (67. D. Kocna [-] ) , J. Lenk [-] (83. R. Lang [-] ) , M. Brož [-] , S. Mackovič [-] , T. Vonášek [-] , F. Sůva [-] , M. Lupáč [-] , J. Melka [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] (85. M. Sebránek [-] ) - D. Urban [-] (46. L. Šiml [-] ) , J. Kolář [-] , Š. Kůsa [-] (66. T. Randa [-] ) , J. Krejčí [-] , O. Šiml [-] , A. Kůsa [-] , V. Frank [-] , A. Tauchen [-] , O. Buchtelík [-] , V. Šiml [-]

ŽK: 63. F. Sůva - 44. D. Urban .
Hráči zápasu: T. Vonášek , S. Mackovič .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BUCHTELÍK Lukáš - REIPRICH Václav, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 5. 2023 03:29
Slavoj 3:0 :DDD

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Vladimír Žák
Tip experta: výhra hostů

Mladotice si jedou pro všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů