P. Matula 84. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:30

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězství Slovanu rozhodl z pokutového kopu kapitán Matula


Branky


84. P. Matula (p.)
15

Slovan zvítězil v 18. kole těsně 1-0 nad Volduchami. Velmi vyrovnané utkání rozhodl v 84. minutě kapitán Patrik Matula, který proměnil pokutový kop a vstřelil již svou sedmnáctou branku v tomto ročníku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vítěze nepřinesl

I když panovalo velmi špatné deštivé počasí, tak utkání se sehrálo na perfektně připraveném hřišti. Hosté byli v prvním poločase lepším týmem, ale chyběla jim větší kvalita v zakončení. Volduchy si dokázaly v prvních 45 minutách vytvořit dvě vyložené šance, ani jednu z nich ovšem neproměnily. Slovan zahrozil z několika standardních situací, avšak ani on branku nevstřelil. Ve 42. minutě nešetrně zajel do protihráče hostující Přibík a za svůj zákrok viděl žlutou kartu. Hosté meli blíže ke gólu, ale do kabin hráči odcházeli za stavu 0-0. 

Kapitán Matula rozhodl z pokutového kopu

Po přestávce se hra moc nezměnila. Volduchy měly více ze hry, ale nabídnuté příležitosti nedokázaly proměňovat, párkrát zachránilo domácí tým břevno. V druhém poločase se na hřišti hodně bojovalo a dlouhou dobu to vypadalo, že se týmy rozejdou smírně. V 84. minutě však jeden z hostujících hráčů zfauloval protihráče v pokutovém území a Slovan dostal výhodu pokutového kopu. K němu se postavil kapitán Matula a přesnou střelou poslal Slovan do vedení. O několik minut později zahráli domácí malou domů a sudí nařídil nepřímý volný kop z malého vápna. Volduchy však poslední velkou šanci v zápase nevyužily a na hřišti Slovanu i přes velmi dobrý výkon prohrály 0-1. 



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: Myslím si, že dnes jsme porazili lepší tým. Soupeř měl v prvním poločase dvě tutovky, ale naštěstí pro nás je neproměnil. I po přestávce Volduchy nadále hrozily a my jsme se naopak jen těžko dostávali do šancí. O vítězství jsme rozhodli až v úplném závěru, kdy jsme po faulu na našeho hráče dostali výhodu pokutového kopu, který jsme vzápětí proměnili. I přesto musím říct, že soupeř by si za svůj výkon remízu určitě zasloužil.

TJ Volduchy
Emil Gvizd, trenér: Určitě jsme dnes byli lepším týmem, ale na body to bohužel nestačilo. V prvním poločase jsmě neproměnili dvě vyložené šance a po přestávce jsme několikrát nastřelili břevno. Těsně před koncem soupeř proměnil pokutový kop a my jsme bohužel už nedokázali se zápasem něco udělat.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - I. Pinke [-] , F. Šmůla [-] (81. M. Kolečko [-] ) , D. Daniel [-] , M. Ráb [-] , P. Matula [-] , M. Koranda [-] , M. Cigler [-] , D. Dergachov [-] , O. Žák [-] , M. Makkai [-]

TJ Volduchy
M. Černý [-] - J. Bron [-] , M. Pašek [-] , J. Bezděk [-] , J. Černý [-] (89. F. Melka [-] ) , D. Rieger [-] , J. Přibík [-] , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , R. Pernica [-] , J. Nedorost [-] (84. J. Brych [-] )

ŽK: 81. D. Dergachov - 42. J. Přibík , 68. R. Pernica , 90. J. Bezděk .
Hráči zápasu: D. Dergachov .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - TOMŠÍČEK Vojtěch, KLIK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Vladimír Žák
Tip experta: remíza

Na Slovanu je to těžké a vždy to bolí, ale doufám, že minimálně bod si odvezeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů