2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:30

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov se Zbirohem nerozhodně


Branky


15

Úněšov v rámcí 18. kola remizoval se Zbirohem 2-2. Domácí tým v zápase dvakrát vedl, ale na 3 body to nakonec nestačilo. V 82. minutě zajistil Zbirohu bod Bystřický, který v utkání vstřelil dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Domácí vstoupili do utkání s trošku pozměněnou taktikou, ale od úvodních minut se jim nedařilo tak, jak by si asi představovali. Zbiroh si noapak vypracoval jednu tutovku, kterou ovšem ke své smůle nepřetavil v úvodní gól. Ve 12. minutě šel Úněšov do vedení, když se po odrazu balónu od břevna objevil ve vyložené šanci Tureček a potvrdil, že se v podobných situacích nemýlí. Ve 29. minutě zahrál rukou v pokutovém území jeden z domácích hráčů a rozhodčí okamžitě odpískal penaltu. Té se zhostil Bystřický a přesnou střelou vyrovnal na 1-1. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu. 

Bystřický zajistil Zbirohu bod

Úvod druhého poločasu zachytili lépe domácí, kterým vrátil vedení Hlous. Zbiroh se poté snažil o vyrovnání, ale v koncovce několikrát vyhořel. I po přestávce bylo utkání hodně vyrovnané a herní převaha se přelévala z jedné strany na druhou. Domácí dlouho drželi těsný náskok, Zbiroh se ovšem dočkal. V 82. minutě obdržel přesnou přihrávku na hranici vápna Bystřický a střelou k tyči vyrovnal na 2-2. Úněšov vůbec poprvé na jaře naplno nebodoval a v 18. kole se musel spokojit pouze s jedním bodem po remíze 2-2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Úněšov
Daniel Vávra, hráč: Do zápasu jsme šli s pozměněnou taktikou, kdy jsme chtěli docílit zhuštění středu hřiště a výše a aktivněji napadat rozehrávku soupeře. Bohužel se nám to nevedlo, tak jak jsme si představovali a instrukce od trenéra jsme nedodržovali. I přesto jsme dokázali skórovat a dostat se do vedení 1:0, bohužel po chvíli přišla moje školácká chyba, kdy při vystoupení proti střele soupeře jsem měl ruce vysoko jak výpravčí na hlavním v Plzni. Daroval jsem tak soupeři penaltu, kterou bezpečně proměnil. Celý zápas nebyl příliš koukatelný, čemuž nepřidávaly ani vydatné deště, které tu před zápasem panovaly. Terén byl velmi zmáčený, ale pro oba týmy stejný. V druhém poločase jsme začali s naší ověřenou taktikou, díky které jsme zatím sbírali body. To se vyplatilo a po gólu Máti jsme šli opět do vedení. Hra už byla jakž takž kompaktní a hlavně jsme začali bojovat. Bohužel v závěru jsme tentokrát vedení neudrželi a Zbiroh vyrovnal. Nutno podotknout, že remíza je v tomto ohledu zasloužená. Zbiroh si vytvořil více šancí, a tak si myslím, že konečný výsledek je spravedlivý.

TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: Po celý zápas jsme domácím byli vyrovnaným soupeřem a myslím si, že konečná remíza je pro oba týmy zcela zasloužená.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - D. Šura [-] (75. D. Randa [-] ) , M. Hlous [-] , M. Mižár [-] , M. Tureček [-] , Z. Škopek [-] , D. Vávra [-] , Z. Hlous [-] , Z. Kasýk [-] (82. P. Nechutný [-] ) , T. Janda [-] , R. Šváb [-]

TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - V. Ludvík [-] , L. Lojek [-] (80. P. Basl [-] ) , T. Urx [-] (53. M. Fair [-] ) , J. Sefzig [-] , M. Brož [-] , T. Pondělík [-] , M. Švehla [-] , V. Bystřický [-] , P. Chvojka [-] (61. N. Bittera [-] ) , Z. Dubček [-] (80. M. Radošovský [-] )

ŽK: 21. Z. Škopek , 85. T. Janda - 67. P. Chvojka , 90. M. Brož .
Hráči zápasu: M. Tureček - V. Bystřický .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Velíšek Jiří - MIŽÁR Emil (N), HRABÁK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Vladimír Žák
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím domácímu týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích