J. Toman 28.
M. Habr 35.
J. Toman 36.
M. Svoboda 63.
M. Engl 83.
J. Toman 88. (p.)
6:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2023 17:30

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice v dohrávce rozstřílely Dýšinu a odlepily se ode dna tabulky


Branky


28. J. Toman , 35. M. Habr , 36. J. Toman , 63. M. Svoboda , 83. M. Engl , 88. J. Toman (p.) - 50. J. Mužík
15

Radnice vyhrály v dohrávce 18. kola nad Dýšinou vysoko 6-1. Dominantní výkon domácího týmu vedl v první půli ke třem brankám. Po přestávce Radnice gólový náskok ještě zvýšily a díky třem bodům se odpoutaly z posledního místa. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radnice se prosadily tříkrát během 8 minut

Úvod utkání byl vyrovnaný, oba týmy hrály s nasazením a na obou stranách bylo k vidění několik zajímavých šancí. Na domácí straně exceloval brankář Körner, který zneškodnil všechny šance Dýšiny. Ve 28. minutě šli domácí do vedení, na konci pohledné týmové akce stál Toman, jenž přesným zakončením nedal gólmanovi soupeře šanci. O sedm minut později bylo pro Dýšinu ještě hůře, ve vyložené šanci se tentokrát objevil Habr a ani on se nemýlil. Domácí byli při chuti a vzápětí vstřelili třetí branku, když se trefil znovu Toman. Dýšina se snažila z rychlých protiútoků snížit, ale v prvním poločase se jí branku vsítit nepodařilo. 

Radnice pokračovaly ve střílení branek

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, v 50. minutě zakončil rychlou akci Mužík a vykřesal pro Dýšinu naději. V dalších minutách hosté přehrávali soupeře a dostali jej i několikrát nepříjemně pod tlak. Ke druhé brance to ovšem nevedlo a naopak, byli to domácí, kdo vstřelit pátou branku utkání. V 63. minutě vysvobodil Radnice z tlaku Svoboda a upravil skóre na 4-1. Domácí si hlídali třígólový náskok a zápas se už víceméně dohrával, nicméně v úplném závěru dokázali přidat další dva góly. Nejprve v 83. minutě skóroval Engl a poté v 88. minutě zvýšil na konečných 6-1 z pokutového kopu Toman, který tak dovršil hattrick a korunoval výborný individuální výkon. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice B
Roman Kokoška, trenér: Úvod utkání byl určitě vyrovnaný s šancemi na obou stranách. Náš tým několikrát podržel výborný Körner, který předvedl několik výborných zákroků. Nám se nakonec podařilo otevřít skóre a poté jsmé v krátkém sledu přidali další dvě branky. Soupeř se rozhodně nevzdal a po snižujícím gólu nás dostal pod tlak. My jsme však dokázali vstřelit další branky a nakonec z toho bylo vysoké vítězství, z kterého máme samozřejmě radost.




Sestavy


TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - P. Kabát [-] , P. Kalaš [-] - V. Kvasnička [-] (80. B. Mada [-] ) , J. Toman [-] , P. Kočka [-] (70. M. Engl [-] ) - J. Kesner [-] (56. M. Svoboda [-] ) , D. Krč [-] , T. Kroc [-] (56. J. Štrunc [-] ) , K. Janata [-] (80. J. Smeták [-] ) , M. Habr [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - D. Květoň [-] (73. J. Aubrecht [-] ) , J. Levý [-] (73. J. Ranc [-] ) , V. Muzika [-] , P. Tesař [-] , J. Pěč [-] (78. L. Hrdina [-] ) , J. Soroka [-] , V. Totzauer [-] , A. Paum [-] , V. Nový [-] , J. Mužík [-]

ŽK: 72. K. Janata - 26. J. Levý , 36. A. Paum , 62. J. Soroka , 67. J. Mužík .
Hráči zápasu: M. Svoboda , J. Toman .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: PAUR Roman - KODÝTEK Václav, MARX Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Vladimír Žák
Tip experta: výhra domácích

Pokud si Radnice pomohou pár kluky z Áčka a uhlídají střed hřište, tak body zůstanou doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů